PIHTIJE OD PILEĆEG MESA I POVRĆA: Razlikuju se od klasičnih, ali ukusom nimalo ne zaostaju

Новости онлине

19. 09. 2024. u 11:21

Ove morate da probate jer se prave od drugačijih sastojaka.

ПИХТИЈЕ ОД ПИЛЕЋЕГ МЕСА И ПОВРЋА: Разликују се од класичних, али укусом нимало не заостају

Foto Shutterstock

Sastojci:

  • 300 g kuvanog pilećeg mesa
  • 100 g šećerca iz konzerve
  • 100 g obarenog graška
  • 3 skuvane šargarepe
  • 30 g želatina u prahu
  • 1 kašika seckanog peršuna
  • so, biber                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Priprema:

Iseckajte šargarepu na kockice. Piletinu očistite od kostiju i iseckajte. Želatin pripremite prema uputstvu sa kesice, pa pomešajte sa litrom tople vode. U to dodajte meso, šargarepu, grašak, kukuruz, biber i so po ukusu. Izmešajte i sipajte u jednu veću modlu ili više manjih i stavite u frižider da se stegne preko noći. Izvadite iz modle pre služenja.                                                                                                                           

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Praznično iznenađenje Gorkog Lista