LOVAČKI GULAŠ IZ RERNE: Uživajte u jedinstvenom ukusu

Novosti online

15. 09. 2024. u 07:00

Ovaj recept za gulaš će sigurno oduševiti sve vaše ukućane.

ЛОВАЧКИ ГУЛАШ ИЗ РЕРНЕ: Уживајте у јединственом укусу

Foto: Shutterstock

 Govedina, svinjetina i slaninica prelivene crnim vinom, začinjene soja sosom i karijem... Baš dobro zvuči.

Sastojci:

  • 1 kg crnog luka 
  • 200 gr slanine
  • svinjetina od buta 500 gr
  • govedina 500 gr
  • crno vino 0,7 l
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • soja sos po ukusu
  • kari po ukusu

Priprema:

Luk iseckajte na rebarca, slaninu na sitne komade. Dublju šerpu premažite uljem. Komadiće slanine poređajte na dno šerpe i preko nje stavite luk.

Govedinu i svinjetinu iseckajte na sitne komade i izmešajte sa začinima, pa stavite preko luka u šerpu. Na kraju sve prelite sa crnim vinom.

Poklopite šerpu i ostavite u rerni na 150 stepeni naredna dva sata. Servirajte uz bareni krompir ili testeninu.

(superrecepti/žena)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSIGURAJMO VAŠ USPEH ZAJEDNO!