SIMFONIJA UKUSA ZA PRAZNIČNE DANE - KUVANO BELO VINO: Recept stiže iz Španije, ukusnije od crnog

Novosti online

09. 01. 2024. u 18:00

JEDINO od omiljenih zimskih pića uz koje možemo najbolje da se ugrejemo svakako je kuvano vino

СИМФОНИЈА УКУСА ЗА ПРАЗНИЧНЕ ДАНЕ - КУВАНО БЕЛО ВИНО: Рецепт стиже из Шпаније, укусније од црног

Foto Shutterstock

Obično ljudi kuvaju crno, ali evo kako da skuvate belo vino. Ima mnogo recepata za ovaj zimski napitak, ovo je jedan proveren.

* 1 l belog vina
* 2 pomorandže
* 8 kašika šećera
* kašika meda
* 4-5 zvezdica anisa
* 4-5 karanfilčića
* 3-4 štapića cimeta (cimet u prahu ako nema štapića)

Pomorandže upotrebite za kuvano vino na sledeći način: od jedne iscedite sok koji ćete sipati u vino. Drugu dobro operite i isecite na krugove zajedno sa korom.

Ostaje vam da u jednoj šerpi pomešate sastojke i dovedete ih do ključanja, pa kuvate na laganoj temperaturi 15-20 minuta.

(Stil)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KIRJOS JE PROVOKATOR: Francuska teniserka bez dlake na jeziku