JEFTIN I BRZ DORUČAK: Rolnice sa sirom i jogurtom, koje su mekane i sutradan

Новости онлине

19. 11. 2024. u 07:00

Za samo pola sata spremite ukusan doručak za koji smo sigurni da će ukućane oboriti s nogu.

ЈЕФТИН И БРЗ ДОРУЧАК: Ролнице са сиром и јогуртом, које су мекане и сутрадан

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 300 g kupovnih kora
  •  200 g sitnog sira (mrvljenog)
  •  200 ml jogurta
  •  jaje
  •  kašika ulja

Priprema:

Napravite smesu od sira, jajeta i jogurta. Zatim pouljite kore i na dno stavite smesu sa sirom i uvijajte u rolnu. Možete upotrebiti 2 ili 3 kore po rolni, u zavisnosti da li želite da budu deblje ili tanje. Pleh podmažite, a zatim poređajte rolnice. Ukoliko vam smesa od sira i jogurta ostane, možete preliti preko golnica. Ako ste ljubitelj susama možete ga dodati preko pite. Pecite 30 minuta na 230 stepeni.

(lepaisrecna)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BROJKE GOVORE: Nikoli Jokiću se smeši četvrta nagrada, evo ko su mu konkurenti (FOTO)