SLATKA AMERIČKA PITA SA SIRĆETOM: Desert koji morate da probate da biste mu poverovali

Novosti online

04. 09. 2024. u 11:00

Recept je neobičan i super lak, potrebno vam je sedam sastojaka i pravi se u dva koraka.

СЛАТКА АМЕРИЧКА ПИТА СА СИРЋЕТОМ: Десерт који морате да пробате да бисте му поверовали

Foto: Shutterstock

Sastojci: 

  • 1/2 šolje otopljenog, ohlađenog putera
  • 1 1/2 šolje šećera
  • 2 kašike samorastućeg brašna
  • 2 kašike jabukovog sirćeta
  • 1 kašika vanile
  • 3 jaja

Priprema: 

U velikoj činiji ili blenderu pomešajte 1/2 šolje otopljenog, ohlađenog putera, 1 1/2 šolju šećera, 2 kašike brašna koje se samo diže, 2 kašike jabukovog sirćeta, 1 kašiku vanile i 3 jajeta.

Prespite fil u tipičnu okruglu tepsiju za američku pitu i potom pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 150 stepeni.

Pita je gotova nakon 45 minuta, odnosno dok fil ne porumeni, a sredina se još uvek lagano ljulja.

(Ona)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CICIPAS KONAČNO OTKRIO ZAŠTO JE DAO OTKAZ OCU: Ovo je glavni razlog