KETO HLEB: Hleb sa malo ugljenih hidrata, a bude hrskav i mekan poput najlepšeg peciva
Keto hleb ne samo da je zdrav, nego se sastojci samo dobro izmešaju i peku. Obožavaćete ga.
![КЕТО ХЛЕБ: Хлеб са мало угљених хидрата, а буде хрскав и мекан попут најлепшег пецива КЕТО ХЛЕБ: Хлеб са мало угљених хидрата, а буде хрскав и мекан попут најлепшег пецива](/data/images/2024-06-07/493738_shutterstock-keto-hleb_fmob.jpg)
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 250 g bademovog brašna
- 30 g mlevenog lanenog semena
- 2 kašičice praška za pecivo
- 1/2 kašičice soli
- 5 velikih jaja, sobne temperature, lagano umućenih
- 60 ml tople vode
- 40 g putera, rastopljenog
Priprema:
Zagrejte rernu na 180°S. Tepsiju za hleb obložite papirom za pečenje. U velikoj posudi umutite bademovo brašno, laneno seme, prašak za pecivo i so. U drugoj posudi umutite jaja, vodu i puter. Umešajte u suve sastojke i dobro promešajte.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![VEHABIJE MI OTELE SINA, SAD NEKA GA I SAHRANE!: Novosti u kući Miloša Žujovića sa ocem Zoranom, otkriveni detalji iz života teroriste VEHABIJE MI OTELE SINA, SAD NEKA GA I SAHRANE!: Novosti u kući Miloša Žujovića sa ocem Zoranom, otkriveni detalji iz života teroriste](/data/images/2024-06-30/502183_viber-slika-2024-06-30-15-27-48-934_kf.jpg?time=1719832349)
"VEHABIJE MI OTELE SINA, SAD NEKA GA I SAHRANE!": "Novosti" u kući Miloša Žujovića sa ocem Zoranom, otkriveni detalji iz života teroriste
ZANEMELA Mala Vrbica kod Mladenovca. Odavde iz ovog sela velike nevolje je napravio vehabija Miloš Žujović, koji je pokušao da ispred Ambasade Izraela ubije pripadnika srpske Žandarmerije.
01. 07. 2024. u 12:47
![SRPSKI PONOS! Kakva objava udovice Siniše Mihajlovića! Ovo slama srca... (FOTO) SRPSKI PONOS! Kakva objava udovice Siniše Mihajlovića! Ovo slama srca... (FOTO)](/data/images/2022-12-16/299177_arijana-7_kf.jpg?time=1719840828)
"SRPSKI PONOS!" Kakva objava udovice Siniše Mihajlovića! Ovo slama srca... (FOTO)
Supruga pokojnog fudbalskog asa Siniše Mihajlovića Arijana još jednom je izazvala brojne emocije onih koji njenu porodicu poštuju.
01. 07. 2024. u 12:05
![NAKAŠLJAO SE DVA PUTA I PAO MRTAV: Voditeljki RTS-a preminuo muž na letovanju NAKAŠLJAO SE DVA PUTA I PAO MRTAV: Voditeljki RTS-a preminuo muž na letovanju](/data/images/2024-07-01/502338_100503-rts-ig_kf.jpg?time=1719818578)
"NAKAŠLjAO SE DVA PUTA I PAO MRTAV": Voditeljki RTS-a preminuo muž na letovanju
VODITELjKA Jelena Đorđević Popović je nedavno ispričala kako je ostala udovica, a njena životna priča je potresla sve gledaoce.
01. 07. 2024. u 09:22
Komentari (0)