KETO HLEB: Hleb sa malo ugljenih hidrata, a bude hrskav i mekan poput najlepšeg peciva

Novosti oglasi

07. 06. 2024. u 15:47

Keto hleb ne samo da je zdrav, nego se sastojci samo dobro izmešaju i peku. Obožavaćete ga.

КЕТО ХЛЕБ: Хлеб са мало угљених хидрата, а буде хрскав и мекан попут најлепшег пецива

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 250 g bademovog brašna
  • 30 g mlevenog lanenog semena
  • 2 kašičice praška za pecivo
  • 1/2 kašičice soli
  • 5 velikih jaja, sobne temperature, lagano umućenih
  • 60 ml tople vode
  • 40 g putera, rastopljenog

Priprema:

Zagrejte rernu na 180°S. Tepsiju za hleb obložite papirom za pečenje. U velikoj posudi umutite bademovo brašno, laneno seme, prašak za pecivo i so. U drugoj posudi umutite jaja, vodu i puter. Umešajte u suve sastojke i dobro promešajte.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRŽALA JE NJEGOVU GLAVU U KRILU DOK JE UMIRAO: Lični život DŽeki Kenedi je bio obeležen tragedijama