POGAČICE OD KROMPIRA SA FETA SIROM I SLANINOM : Neodoljivi miris i ukus učiniće ih vašim omiljenim doručkom

Novosti online

05. 03. 2024. u 07:00

Pecivo koje će vam svaki put uspeti, a ostaće mekano i sutradan.

ПОГАЧИЦЕ ОД КРОМПИРА СА ФЕТА СИРОМ И СЛАНИНОМ : Неодољиви мирис и укус учиниће их вашим омиљеним доручком

Foto: Novosti

Sastojci:

  • 700 g krompira
  • 1 limun
  • mladi luk 
  • svež peršun
  • 1 paprika
  • 6 šnita slanine
  • 100 g feta sira
  • 1 jaje
  • 6 kašika integralnog brašna
  • 1 kašičica dimljene paprike

Priprema:

Krompir skuvajte, pa ga ispasirajte i dodajte u njega seckani peršun, mladi luk, papriku, proprženu slaninu, rendanu koru i sok od limuna. Posolite i pobiberite, pa dobro sjedinite. Zatim dodajte jaje, brašno i dimljenu papriku, pa opet lepo sjedinite. Oblikujte pogačice i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 15 minuta.

(StvarUkusa mondo)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

BILO JE TUŽNO, FALILI SU ĐOKOVIĆ I FEDERER: Ferer progovorio o Nadalovom oproštaju