SAVRŠENE U SVAKO DOBA DANA: Hrskave rol-viršlice!
NAPRAVIMO na malo drugačiji način.
![САВРШЕНЕ У СВАКО ДОБА ДАНА: Хрскаве рол-виршлице! САВРШЕНЕ У СВАКО ДОБА ДАНА: Хрскаве рол-виршлице!](/data/images/2024-02-02/449060_shutterstock-2122655513_fmob.jpg)
Foto Shutterstock
Sastojci:
* brašno, 500 g
* toplog mleka, 260 g
* svež kvasac, 15 g
* jaja, 2 kom
* šećera, 30 g
* So, 1 kašičica
* maslac, 50g
Za premazivanje:
* žumance,1 kom
* prezle, malo
* viršle, 8-10 kom
Priprema:
Zamesiti testo i ostaviti da naraste oko sat vremena. Zatim vrlo malo premesiti i podeliti na 12 delova, testo je malo lepljivo. Svaku lopticu razvući, staviti viršlu i urolati. Zatim iseći na četiri dela, premazati i uvaljati u prezle. Ostaviti da naraste oko 30 minuta, peći dok ne dobiju zlatnožutu boju. 👌
(Super recepti/Žena)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![PUBLIKA BILA ŠOKIRANA VENSOVIM IZLAGANJEM: Spomenuo i izbore u Rumuniji, sasuo Evropi istinu u lice PUBLIKA BILA ŠOKIRANA VENSOVIM IZLAGANJEM: Spomenuo i izbore u Rumuniji, sasuo Evropi istinu u lice](/data/images/2025-02-14/572847_tan2025-02-1414552027-0-1_kf.jpg?time=1739558680)
PUBLIKA BILA ŠOKIRANA VENSOVIM IZLAGANjEM: Spomenuo i izbore u Rumuniji, sasuo Evropi istinu u lice
UČESNICI Minhenske bezbednosne konferencije slušali su govor potpredsednika SAD Džej-Di Vensa gotovo bez aplauza, pokazuje snimak prenosa njegovog nastupa na sajtu Bele kuće.
14. 02. 2025. u 17:34
![OTKRIVEN UZROK SMRTI SRPSKE PEVAČICE: Preminula u kolima Hitne pomoći OTKRIVEN UZROK SMRTI SRPSKE PEVAČICE: Preminula u kolima Hitne pomoći](/data/images/2025-02-12/572152_jasna-bosnjakovic-nikad-nije-kasno_kf.jpg?time=1739372786)
OTKRIVEN UZROK SMRTI SRPSKE PEVAČICE: Preminula u kolima Hitne pomoći
JASNA Bošnjaković, pevačica i nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“, preminula je iznenada u 48. godini, na putu ka bolnici.
12. 02. 2025. u 16:05
![POSLE RASKIDA: Brega pesmu Bitanga i princeza posvetio čuvenoj LEPOTICI (FOTO) POSLE RASKIDA: Brega pesmu Bitanga i princeza posvetio čuvenoj LEPOTICI (FOTO)](/data/images/2023-12-05/430074_71545-goran-bregovic-foto-ata-imagas-2-ig_kf.jpg?time=1739691266)
POSLE RASKIDA: Brega pesmu "Bitanga i princeza" posvetio čuvenoj LEPOTICI (FOTO)
BILI su par za kojim su se svi okretali.
16. 02. 2025. u 08:34
Komentari (0)