BRZINSKI RECEPT I TESTO OD SAMO 2 SASTOJKA : Lažna pica sa belim lukom

Novosti online

26. 12. 2023. u 17:00

LAŽNA pica se brzinski sprema, a aromatični nadev od jajeta, belog luka i mirođije je čini preukusnom.

БРЗИНСКИ РЕЦЕПТ И ТЕСТО ОД САМО 2 САСТОЈКА : Лажна пица са белим луком

Foto Shutterstock

Pica je jedno od najpopularnijih jela koja se jedu u celom svetu, za danas imamo brzinski recept za lažnu picu. Premazuje se aromatičnim prelivom od jajeta, belog luka i mirođije, a ako volite ovu kombinaciju pročitajte i recept za lepinje. Takođe, testo za picu se pravi samo od 2 sastojka, a jedan je samopodižuće brašno koje lako možete da napravite kod kuće.

Potrebno:

* 250 g samopodižućeg brašna
* 100 ml grčkog jogurta
* 1 jaje
* mirođija
* 5 čenova belog luka

Recept za lažnu picu sa sa belim lukom:

Umesite testo za picu od brašna i jogurta, pa oklagijom razvucite u tanji krug. Umutite jaje sa mlevenim belim lukom i sitno seckanom mirođijom. Premažite preko pice i pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 20 minuta.

(StvarUkusa/Mondo)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZRAEL JE ZATEČEN: Delije uradile nešto što je malo ko očekivao