SLASAN I PIKANTAN: Hot-dog kakav još niste jeli

Novosti online

30. 11. 2023. u 10:00

NAPRAVITE sami hot-dog. Gotovo je začas, a pojede se još brže.

СЛАСАН И ПИКАНТАН: Хот-дог какав још нисте јели

Foto Pixabay free images

Potrebno vam je samo par sastojaka i začini, da dodaju ukus.

Potrebno je:

* 4 viršle
* 100 g slanine
* 2 paradajza
* so
* origano
* 4 kifle
* majonez po želji
* zelena salata
* senf po želji

Priprema:

Prvo urolajte viršle u slaninu i zajedno sa kolutovima paradajza stavite u pleh. Pecite 25 do 30 minuta u zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Posolite paradajz i stavite malo origana. Rasecite kiflu na pola, pa namažite majonez. Dodajte paradajz i zelenu salatu.

Stavite viršle u slanini u kifle, pa preko dodajte senf po ukusu.

(Trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NISAM SE OPROSTIO OD AJAKSA: Tadić najavljuje povratak, ali postoji jedan uslov, evo i koji