NAJZDRAVIJI RECEPT ZA DORUČAK: Pun vitamina i minerala, a obožavaju ga i oni koji ne vole zdrave obroke

Tatjana Marković

03. 10. 2023. u 07:00

PROJA sa spanaćem ili blitvom je savršeno zdrav obrok koji može da bude i doručak i večera.

НАЈЗДРАВИЈИ РЕЦЕПТ ЗА ДОРУЧАК: Пун витамина и минерала, а обожавају га и они који не воле здраве оброке

Foto: Printskrin Jutjub/Uradi Sama- Ideje za kreativce

Potrebno je:

3 jajeta

300 grama sira
300 grama spanaća (ili blitve)
200 ml jogurta
malo maslaca
so
prašak za pecivo
kukuruzno brašno (oko 200 grama)

Priprema:

Umutite jaja, dodajte sir, spanać, jogurt, maslac, so i kukuruzno brašno. Dodajte i prašak za pecivo pa sve izmešajte. Preručite u tepsiju, što veću da proja bude tanja i hrskavija, pa pecite na 200 stepeni Celzijusa oko 15, do 20 minuta.

(Stil Kurir)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOLIKO TROFEJA! PA, JA NEMAM TOLIKO GODINA! Kilijan Mbape ostao u neverici kada je ovo saznao o saigraču (VIDEO)