PALAČINKE SA SPANAĆEM: Brza i ukusna veganska večera koju ćemo svi obožavati

Novosti online

30. 05. 2023. u 17:02

OVO je brz i jednostavan recept kojim ćete obradovati prijatelje koji su vegani, ali i sve koji vode računa o zdravlju!

ПАЛАЧИНКЕ СА СПАНАЋЕМ: Брза и укусна веганска вечера коју ћемо сви обожавати

Foto: Shutterstock

Sastojci:

150 gr brašna od leblebije (kao zamenu možete koristiti bilo koje brašno od mahunarki), 60 gr kukuruznog skroba, 60 gr svežeg spanaća, 260 ml vode, pola kašičice soli.

Postupak

Sve sastojke stavite u blender i izmutite. Dodavanjem vode regulišete gustinu smese. Na zagrejan tiganj sipajte pola veće kutlače smese i pecite oko 2 minuta, sa obe strane, baš kao obične palačinke.

Uživajte u ovim zdravim i ukusnim palačinkama!

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

BILO JE TUŽNO, FALILI SU ĐOKOVIĆ I FEDERER: Ferer progovorio o Nadalovom oproštaju