OVO JOŠ NISTE PROBALI: Sva deca ih obožavaju, a izgledaju kao sladoled - samo slan (FOTO)

Novosti online

24. 03. 2023. u 18:00

SLANI fišeci su omiljena hrana svakog deteta, a kada ih probate shvatićete i zašto

ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Сва деца их обожавају, а изгледају као сладолед - само слан (ФОТО)

Foto: Jutjub printskrin/Jelajelena Petrovic

Naš današnji izbor su slani fišeci. Deca ih obožavaju, a izgledaju kao sladoled u kornetu. Zato nabavite potrebne sastojke i usrećite svoju decu ovim fantastičnim obrokom.

Slani fišeci - sastojci:

Lisnato testo
Fil: Šta god želite

Naša kuvarica je koristila šunku koja je isečena sitno na kockice, kao i paradajz, zelenu salatu, dodala je 2 kašike milerama i 2 kašike grčkog jogurta.

Sa ovom smesom je napunila fišeke.

Slani fišeci - priprema:

Isečete foliju i napravite fišek, u prazninu fišeka isto stavite foliju da bi bila čvršća dok spolja obavijate lisnato testo.

Premažete ih sa žumancetom i stavite kim od gore. Kada se ispeku i ohlade, izvadite foliju i filujete fišeke.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

PLAŠIM SE JEDNE STVARI: Trener Štutgarta pred meč sa Crvenom zvezdom