SOČNO PILEĆE BELO MESO SA KAČKAVALJEM: Ukusan ručak za pola sata! (VIDEO)

Novosti online

18. 07. 2023. u 16:12

OVAKO ukusno spremljeno pileće belo meso morate da probate!

СОЧНО ПИЛЕЋЕ БЕЛО МЕСО СА КАЧКАВАЉЕМ: Укусан ручак за пола сата! (ВИДЕО)

Foto: Bakina kuhinja

Baka sa Jutjub kanala Bakina kuhinja, obradovala nas je novom idejom za spremanje pileć belog mesa.

PILETINA SA KAČKAVALjEM - sastojci: 

400-500 gr belog pilećeg mesa
1 crni luk na kockice
4 čena belog luka (iseckan)
1/2 kašičice ml. paprike
so, biber
suvi začin za šnicle
1 kašika soja sosa
1 kašičica kisele pavlake
1 jaje
peršunov list
nekoliko kašika mlevenih pereca
 50 gr kačkavalja na kocke
maslinovo ulje

PILETINA SA KAČKAVALjEM - priprema: 

1) Meso samleti ( ja sam samlela u secku) dodati sve navedene sastojke i dobro izjednačiti.

2) Ruke namazati uljem, komade mesa pritisnuti na dlan, staviti 3 komada kačkavalja i ušuškati sa mesom praveći manje pljeskavice. 
3) Pržiti u teflonskom tiganju u malo ulja.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAVRŠENA ERA DOMINACIJE: Orban saopštio užasne vesti za Zapad