IDEJA ZA RUČAK: Prave gurmanske rolnice (VIDEO)

12. 03. 2023. u 21:00

MALO drugačiji način pripreme

ИДЕЈА ЗА РУЧАК: Праве гурманске ролнице (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/JelaJelena Petrovic

Isprobajte recept za ronice pripremljene na malo drugačiji način. Gurmani će uživati u njihovom ukusu.

Gurmanske rolnice - sastojci:

pileća prsa
senf
150 gr suvog vrata ili bilo koje salame
100 gr kačkavalja
200 gr slanine tanko nasečene
soli bibera

1 kašičica senfa
1 kašičica meda
1 kašika soka limuna
1 kašika soja sosa
1 kašika maslinovog ulja
1 kašičica crvene paprike

Gurmanske rolnice - priprema:

Meso iseći na tanke šnicle pa ih izlupati između folije. Svaku posoliti i premazati senfom. Na sto poređati tri lista suve slanine i na nju staviti meso.

Dodati kačkavalj i suvi vrat i urolovati. Ređati u podmazan pleh.

U činiju staviti senf, med, maslinovo ulje, sok limuna papriku i soja sos. Sve izmešati i četkicom premazati rolnice.

Peći na 210 stepeni C oko 30-40 min da lepo porumene. Servirati tople. Gurmanski ručak koji se ne jede svaki dan. Uživajte!

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS: Srpski sportista prebio dvojicu Hrvata - svoje saigrače!