OBOŽAVAĆETE OVAJ RECEPT: Hrskave pohovane pileće džigerice sa belim lukom za samo 20 minuta (VIDEO)

Новости онлине

11. 02. 2023. u 15:00

BUDITE bogatiji za još jedan fantastičan recept i uživajte u ukusima

ОБОЖАВАЋЕТЕ ОВАЈ РЕЦЕПТ: Хрскаве поховане пилеће џигерице са белим луком за само 20 минута (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/ Jelajelena Petrovic

ZA POHOVANU PILEĆU DžIGERICU je potrebno :

300 gr pilećih džigerica

2 kašike belog brašna
3 kašike prezli
granule belog luka
so, biber
2 jaja
ulje

FOTO: Privatna arhiva

 

POHOVANA PILEĆA DžIGERICA priprema:

Džigerice posoliti, dodati granule belog lika bibera, pa izmešati.

Uvaljati u brašno, obilno okupati u jajima koja ste umutili i malo posolili, a zatim uvaljati u prezle. 

Pržiti u dubokom ulju da porumene sa jedne i druge strane. Poklopiti kod prženja jer dosta prskaju prilikom pripremanja.

Vaditi na papirnu salvetu. Servirati uz kuvan krompir.

Fantastičan ručak gotov za 20 minuta. Prijatno!

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Stigla vam je jedna 110 godina stara poruka sa fronta