OBOŽAVAĆETE OVAJ RECEPT: Hrskave pohovane pileće džigerice sa belim lukom za samo 20 minuta (VIDEO)
BUDITE bogatiji za još jedan fantastičan recept i uživajte u ukusima
![ОБОЖАВАЋЕТЕ ОВАЈ РЕЦЕПТ: Хрскаве поховане пилеће џигерице са белим луком за само 20 минута (ВИДЕО) ОБОЖАВАЋЕТЕ ОВАЈ РЕЦЕПТ: Хрскаве поховане пилеће џигерице са белим луком за само 20 минута (ВИДЕО)](/data/images/2023-02-08/317110_pohovana-dzigerica_fmob.jpg)
Foto: Jutjub printskrin/ Jelajelena Petrovic
ZA POHOVANU PILEĆU DžIGERICU je potrebno :
300 gr pilećih džigerica
3 kašike prezli
granule belog luka
so, biber
2 jaja
ulje
![](/data/images/2023-02-08/316921_53c053f3e840d443cfc0db4b37be36f9206d70f0-tgekst_f.jpg?1675859481)
FOTO: Privatna arhiva
POHOVANA PILEĆA DžIGERICA priprema:
Džigerice posoliti, dodati granule belog lika bibera, pa izmešati.
Uvaljati u brašno, obilno okupati u jajima koja ste umutili i malo posolili, a zatim uvaljati u prezle.
Pržiti u dubokom ulju da porumene sa jedne i druge strane. Poklopiti kod prženja jer dosta prskaju prilikom pripremanja.
Vaditi na papirnu salvetu. Servirati uz kuvan krompir.
Fantastičan ručak gotov za 20 minuta. Prijatno!
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![IZUZETNO LAKO: Najjednostavniji recept za punjene paprike IZUZETNO LAKO: Najjednostavniji recept za punjene paprike](/data/images/2023-02-06/316318_shutterstock-1179902413_t.jpg?time=1675850669)
IZUZETNO LAKO: Najjednostavniji recept za punjene paprike
07. 02. 2023. u 18:00 >> 11:04
![PUBLIKA BILA ŠOKIRANA VENSOVIM IZLAGANJEM: Spomenuo i izbore u Rumuniji, sasuo Evropi istinu u lice PUBLIKA BILA ŠOKIRANA VENSOVIM IZLAGANJEM: Spomenuo i izbore u Rumuniji, sasuo Evropi istinu u lice](/data/images/2025-02-14/572847_tan2025-02-1414552027-0-1_kf.jpg?time=1739558680)
PUBLIKA BILA ŠOKIRANA VENSOVIM IZLAGANjEM: Spomenuo i izbore u Rumuniji, sasuo Evropi istinu u lice
UČESNICI Minhenske bezbednosne konferencije slušali su govor potpredsednika SAD Džej-Di Vensa gotovo bez aplauza, pokazuje snimak prenosa njegovog nastupa na sajtu Bele kuće.
14. 02. 2025. u 17:34
![OTKRIVEN UZROK SMRTI SRPSKE PEVAČICE: Preminula u kolima Hitne pomoći OTKRIVEN UZROK SMRTI SRPSKE PEVAČICE: Preminula u kolima Hitne pomoći](/data/images/2025-02-12/572152_jasna-bosnjakovic-nikad-nije-kasno_kf.jpg?time=1739372786)
OTKRIVEN UZROK SMRTI SRPSKE PEVAČICE: Preminula u kolima Hitne pomoći
JASNA Bošnjaković, pevačica i nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“, preminula je iznenada u 48. godini, na putu ka bolnici.
12. 02. 2025. u 16:05
![RASKRINKAO ESTRADU: Pronađena knjiga Saše Vidića RASKRINKAO ESTRADU: Pronađena knjiga Saše Vidića](/data/images/2023-04-24/343739_vidic_kf.jpg?time=1739703299)
RASKRINKAO ESTRADU: Pronađena knjiga Saše Vidića
MODNI kreator Saša vidić preminuo je 23. aprila 2023. godine. Radio je kao stilista mnogih ličnosti, a sa nkima je bio toliko blizak da su mu poveravali svoje najintimnije trenutke iz života.
16. 02. 2025. u 11:54
Komentari (0)