STARINSKE KOKOS KIFLICE GOTOVE ZA POLA SATA: Po receptu naših baka

Andrijana Nešić

29. 01. 2023. u 10:23

Margarin otopite na laganoj temperaturi, pa dodajte šećer. Mešajte dok se šećer ne otopi, zatim dodajte jaja i prašak za pecivo.

СТАРИНСКЕ КОКОС КИФЛИЦЕ ГОТОВЕ ЗА ПОЛА САТА: По рецепту наших бака

Foto: Profimedia

Sve dobro sjedinite, ubacite kokosovo brašno, potom lagano i brašno. Od pripremljenog testa oblikujte kiflice i pecite 15 minuta u zagrejanoj rerni na 180 stepeni.

Vruće kiflice uvaljajte u šećer u prahu koji ste pomešali sa kokosovim brašnom.

Potrebno je:

  • 250 g margarina
  • 200 g šećera
  • kesica praška za pecivo
  • 2 jajeta
  • 250 g kokosovog brašna
  • 350 g brašna
  • šećer u prahu za posipanje

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca