"SI ĆE SE NOSITI SA NJOM KAO SA BEBOM": Tramp otkrio šta će se desiti ukoliko Kamala pobedi

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

25. 10. 2024. u 09:41

KANDIDAT republikanaca na izborima za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će se kineski predsednik Si Đinping "kao sa bebom" nositi sa potpredsednicom Kamalom Haris, ako bude izabrana u Belu kuću, i da bi to bilo kao da "veliki šahovski majstor igra sa početnikom".

СИ ЋЕ СЕ НОСИТИ СА ЊОМ КАО СА БЕБОМ: Трамп открио шта ће се десити уколико Камала победи

Foto: Tanjug/AP

- Ako Kamala nekako pobedi, morala bi da se nosi sa Si Đinpingom - rekao je Tramp, koji je i nekadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država, govoreći u radio-emisiji o kineskom predsedniku, preneo je AP.

Na pitanje voditelja kako bi kineski predsednik manipulisao sa Haris, Tramp je odgovorio "kao sa bebom".

- Vrlo brzo bi odneo sve slatkiše. Ona ne bi imala pojma šta se dogodilo. To bi bilo kao da veliki šahovski majstor igra sa početnikom - rekao je Tramp.

Tramp je u predizbornoj kampanji za predsedničke izbore koji se održavaju u SAD 5. novembra pokrenuo niz ličnih napada na kandidatkinju demokrata Kamalu Haris, od toga da ju je nazivao "sporom" i "lenjom", što je reč koja se kao rasistički termin dugo koristila za ponižavanje crnaca, do insistiranja da je ona "glupa osoba", da ima "nizak" koeficijent inteligencije, i postavljanje pitanja da li je "na drogama".
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu