ŽENA OSUMNJIČENA ZA VIŠESTRUKO UBISTVO: Policija je privela nakon što su tri osobe pronađene mrtve

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

24. 10. 2024. u 00:22

ŽENA (60) uhapšena je večeras zbog sumnje da je izvršila ubistvo iz nehata nakon što su tri osobe pronađene mrtve u domu za negu Gejnsboro, na jugu Engleske.

ЖЕНА ОСУМЊИЧЕНА ЗА ВИШЕСТРУКО УБИСТВО: Полиција је привела након што су три особе пронађене мртве

Foto Tanjug/AP/James Manning

Policija u Dorsetu saopštila je da je uhapsila 60-godišnju ženu "kako bi utvrdila da li je bilo radnji ili propusta i prikupila što više informacija o tome šta se dogodilo, prenosi Skaj njuz.

Smrtni slučajevi u domu za negu Gejnsboro se trenutno tretiraju kao "neobjašnjivi", a moguće trovanje ugljen-monoksidom je "primarna linija istrage", saopštila je ranije policija.

Sedmoro ljudi je prevezeno u bolnicu "iz predostrožnosti", a svi stanovnici doma su evakuisani u obližnju crkvu, od kojih neki u invalidskim kolicima.

Policija je saopštila da nema opasnosti za širu javnost.

Portparol staračkog doma rekao je da je poslao "dodatne kadrovske resurse" zbog incidenta i rekao da je dobrobit štićenika njegov "najvažniji prioritet".

Jugozapadna hitna služba saopštila je da je pozvana u kuću u Svonidžu u 5.20 i poslala tim za reagovanje na opasnost, 10 vozila hitne pomoći i "značajan broj dodatnih resursa".

Tri osobe su pronađene mrtve, a četiri su hospitalizovane nakon "neobjašnjivog" incidenta koji se dogodio jutros u domu za negu Gejnsboro.

Policija je pokrenula istragu a savetnik Dorseta Geri Satl rekao je da se sumnja na trovanje ugljen-monoksidom, "ali to još nije dokazano".

Južna gasna mreža saopštila je da su njeni inženjeri odgovorili na hitan poziv i da čekaju pristup da bi izvršili bezbednosnu proveru.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSIJA LANSIRALA RAKETU: Pogledajte trenutak lansiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIO JE PRVA HIV POZITIVNA OSOBA U JUGOSLAVIJI: Član grupe EKV je prema rečima svojih prijatelja živeo i umro kao anđeo