ZELENSKI PODVUKAO CRVENE LINIJE: Ne odustajemo od teritorije za članstvo u NATO-u

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

22. 10. 2024. u 16:18

PREDSEDNIK Vladimir Zelenski podseća da Ukrajina ne govori o dobijanju članstva u NATO-u kako bi zamenila svoje teritorije koje je okupirala Rusija.

ЗЕЛЕНСКИ ПОДВУКАО ЦРВЕНЕ ЛИНИЈЕ: Не одустајемо од територије за чланство у НАТО-у

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Ne razgovaramo o tome. Očigledno, neki partneri možda imaju takva razmišljanja. Dakle, oni ne komuniciraju direktno sa mnom o ovim pitanjima. Mislim da ovde sve zavisi od društva u Ukrajini - naglasio je Zelenski.

Istakao je da je NATO najbolja stvara, da je tokom rata, to poziv koji je apsolutno otvoren, sa jakom pozicijom u bilo kom formatu diplomatije.

- Ovaj poziv, verujem, ne zavisi od mišljenja Rusije. Kada su neki drugi partneri uvereni u to – da su jači od Rusije, onda će za nas u tom smislu sve biti pozitivno - zaključio je Zelenski.

(Unijan)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA UZ VELIKU PODRŠKU LOKALNOJ EKONOMIJI: Chips Way kompletirao najveći investicioni ciklus u svojoj istoriji