BIZARNO: Ženu ubio krevet, pronašla je ćerka

Novosti online

15. 10. 2024. u 10:47

HELEN Dejvi (39) iz Velike Britanije poginula je kad joj je pokvareni krevet pao na vrat i ugušio je, navodi se u izveštaju mrtvozornika Džeremija Čiperfilda.

БИЗАРНО: Жену убио кревет, пронашла је ћерка

Foto: Društvene mreže

Sve se dogodilo na leto kada se majka dvoje dece nagnula nad spremište kreveta i ostala zarobljena između madraca i dna kreveta zbog neispravnog plinskog klipa.

Otomanski kreveti imaju podnožje koje se može podići, obično uz pomoć hidraulike na plinsko podizanje kako bi se pristupilo skladišnom prostoru.

Platforma madraca na njenom krevetu neočekivano je pala te "zarobila njen vrat uz gornju površinu bočne stranice dna kreveta", objasnio je Čiperfild.

- U nemogućnosti da se oslobodi umrla je od gušenja. Jedan od dva plinska klipa bio je neispravan - navodi on.

Helen Dejvi pronašla je njena ćerka Elizabet.

- Otišla sam gore, vrata mamine spavaće sobe bila su širom otvorena i videla sam je kako leži na leđima s glavom ispod kreveta. Noge su joj bile savijene kao da pokušava ustati. Ispustila sam sve što sam držala i pokušala podići gornji deo kreveta s njene glave - rekla je Elizabet na sudu, prenosi Si-En-En.

- Krevet se više nije mogao lagano zatvoriti i mogao bi pasti ako bi se pustio. Bilo mi je tako teško podići ga i pokušati je izvući. Uspela sam ga podići dovoljno da ga mogu podupreti nogom... Bojala sam se da je mrtva jer nije ispuštala zvuk. Primetila sam da ne diše... - dodala je.

Čiperfild je upozorio da postoji rizik od još smrti "ako se nešto ne preduzme".

BONUS VIDEO: POPLAVE U MILANU: Pogledajte kako izgledaju ulice posle obilnih padavina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu i predsedniku Vučiću (FOTO)