OPTUŽEN SA ZLOSTAVLJANJE TINEJDŽERA, DVE ŽENE I TROJE MUŠKARACA: Evo šta kaže njegov advokat

Jovana Švedić

14. 10. 2024. u 22:12

PI DIDI, čije je pravo ime Šon Kombs, optužen je za zlostavljanje tinejdžera u novom talasu tužbi protiv repera i hip-hop mogula.

ОПТУЖЕН СА ЗЛОСТАВЉАЊЕ ТИНЕЈЏЕРА, ДВЕ ЖЕНЕ И ТРОЈЕ МУШКАРАЦА:  Ево шта каже његов адвокат

Foto Shutterstock

Najmanje još šest tužbi podneto je federalnom sudu u Njujorku u ponedeljak, koje se odnose na silovanje, sekusalne napade na muškarce,kao i zlostavljanje dece, protiv Šon Kombsa, poznatijeg kao Pi Didi.

Od šest anonimnih podnosilaca pritužbi, četiri su podneli muškarici koji se pominju kao Džon Daz, a dve su podnele žene, koje se pomilju kao Džejn Daz u pravnim dokumentima.

Navodno, broj žrtava je sada preko 100, a međunjima i muškarac iz Severne Karoline koji tvrdi da ga je mogu maltretirao kada je imao samo 16 godina na zabavi u Hemptonsu, Long Ajlend, još 1998. godine.

Kombsov advokat izjavio je da on "ne može da se pozabavi svim besmislenim optužbama u onome što je postalo bezobzirni medijski cirkus" i dodao da se raduje što će dokazati Didijevu nevinost i opravdati na sudu ako i kada budu podnete i uručene tužbe, gde će se istina utvrditi na osnovu dokaza, a ne spekulacija.

-  Gospodin Kombs odlučno i kategorički negira kao lažnu i klevetničku tvrdnju da je seksualno zlostavljao bilo koga, uključujući maloletnike. - rekao je.

54-godišnji Didi negirao je optužbe za seksualnu trgovinu nakon hapšenja prošlog meseca i trenutno se suočava sa optužnicom u tri tačke koja ga tereti da je koristio svoju kompaniju da prevozi muške i ženske seksualne radnike preko državnih granica kako bi učestvovali u snimljenim seksualnim aktivnostima

Od 16. septrembra kada je uhapšen, ostao je u zatvoru u Njujorku gde čeka suđenje.

(Dejli Star/Miror)

BONUS VIDEO:

SVETSKO PRVENSTVO U TANGU: Pogledajte plesače kako se takmiče u najzanosnijem plesu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...