HOROR U AMERICI: Kupio kuću u Koloradu a u zamrzivaču nađene glava i ruke tinejdžerke

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

12. 10. 2024. u 22:25

POLICJA u Koloradu utvrdila je da delovi tela nađeni u zamrzivaču, ostavljenom u kući koja je dobila novog vlasnika, pripadaju devojčici Amandi Lariel Overstrit, koju niko nije video skoro dve decenije.

ХОРОР У АМЕРИЦИ: Купио кућу у Колораду а у замрзивачу нађене глава и руке тинејџерке

Foto: Bill Castle/WBMA via AP

Smrt Amande, ćerke vlasnice kuće u kojoj je ostao zamrzivač, a koga je novi vlasnik kuće poklonio, policija sada istražuje kao ubistvo.

Osoba koja je uzela zamrzivač u njemu je pronašla ljudsku glavu i podlaktice, saopštio je šerif okruga Mesa koji je dodao da devojčicu Amandu niko nije video od aprila 2005. godine i da "nema zapisa da je ikada prijavljena kao nestala".

Delovi tela pronađeni su u januaru, nakon što je novi vlasnik kuće poklonio zamrzivač kojeg su ostavili prethodni stanari.

Prema informacijama koje je objavila lokalna radio stanica Kolorado pablik radio, zapisi pokazuju da je kuća u ulici u kojoj su otkriveni delovi tela pripadala Bradliju Dejvidu Imeru, koji je umro od kovida-19 2021. godine.

Šerifova kancelarija je potvrdila je da je Amandina majka bila prethodna vlasnica kuće u kojoj su pronađeni glava i podlaktice.

Tanjug

BONUS VIDEO - RUSIJA LANSIRALA RAKETU: Pogledajte trenutak lansiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CELA DVORANA SE POKLONILA BODIROGI: Evo kakva je bila njegova rekacija (VIDEO)