EGZEKUCIJA U SRED DANA: Izrešetali muškarca pa pobgli na skuterima

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

03. 10. 2024. u 19:53

PREPLAŠENI turisti razbežali su se kad su četvorica napadača upucala čoveka ispred luksuznog odmarališta sa pet zvezdica u Kankunu.

ЕГЗЕКУЦИЈА У СРЕД ДАНА: Изрешетали мушкарца па побгли на скутерима

Foto: Tanjug/AP

Žrtva, identifikovana samo kao 30-godišnji Meksikanac, je ubijena u sredu ujutro ispred hotela “Riu”, dok su gosti potrčali da se sklone. Nakon što su ispalili više metaka, napadači su pobegli sa lica mesta. Dvojica su pobegla vodenim skuterima koje je navodno iznajmila žrtva, a dvojica peške, piše “Dejli mejl”.

Meksička policija ispituje mogućnost da je ubistvo povezano sa švercom droge.

SNIMCI PRIKAZUJU UPLAŠENE GOSTE KAKO SE KRIJU U HOTELU

Na snimku nastalom nakon incidenta vide se zabrinuti gosti koji su se sklonili u hotel i čekaju uputstva nadležnih. Drugi se vide na kameri unutar odmarališta kako u panici zovu svoje bližnje, vrište i trče da se sklone u kupaćim kostimima i sa stvarima za plažu.

“Riu” je u saopštenju naveo da ubijeni čovek nije bio gost niti radnik hotela.

Bolničari potvrdili da je upucani muškarac ostao mrtav na licu mesta. Jedan od četvorice napadača je pobegao nakon pucnjave preko plaže susednog hotela “Drims”.

DEČAKA UBIO ZALUTALI METAK TOKOM OKRŠAJA DILERA NA SKUTERIMA

Do pucnjave je došlo dva meseca nakon što su naoružani napadači na vodenim skuterima otvorili vatru na rivalske dilere na plaži u Kankunu, kad je ubijen 12-godišnji dečak. Mali Santjago je bio sa porodicom na plaži pored hotela “Riu” kad je pogođen sa više zalutalih metaka 29. jula.

Prevezen je u bolnicu gde je kasnije podlegao povredama.

Američki Stejt department stavlja Meksiko u savetodavni nivo 2, što znači da turisti treba da budu oprezni kad tamo putuju.

(Blic.rs)

BONUS VIDEO - RUSIJA LANSIRALA RAKETU: Pogledajte trenutak lansiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NA TO SAM NAJPONOSNIJI: Andrija Milošević o kultnoj seriji zbog koje ga publika obožava (VIDEO)