MELANIJA TRAMP OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Uspela da ubedi svog supruga Donalda da odustane od jedne stvari

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

03. 10. 2024. u 16:55

BIVŠA prva dama SAD Melanija Tramp opisala je u svojim memoarima kako je uspela da svog supruga, nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa, ubedi da odustane od oštre politike prema migrantima prema kojoj se deca razdvajaju od roditelja.

МЕЛАНИЈА ТРАМП ОТКРИЛА НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ: Успела да убеди свог супруга Доналда да одустане од једне ствари

Foto: Tanjug/AP

Ona je napisala da je suprugu u jednom trenutku rekla da to mora da prestane, ukazujući mu na traume koje ta praksa izaziva kod migrantskih porodica, nakon čega ju je on brzo poslušao i ukinuo tu meru 20. juna 2018, prenosi Gardijan.

Melanija je navela da je, pošto je i sama imigrant, lično razumela sve one koji žele da nađu bolji život u Americi, kao i da je shvatila da se problem razdvanjanja dece i roditelja migranata mora hitno rešiti jer je to pitanje izazivalo i negodovanje javnosti. Bivša prva dama rođena je u Sloveniji, a američko državljanstvo dobila je u julu 2006., osam godina pošto je upoznala Donalda Trampa I ubrzo zatim rodila njihovog sina Barona.

Nesporazum oko migranata nije jedini između dvoje supružnika o kojem ona piše u memoarima koji će u SAD biti objavljeni naredne nedelje. Osvrnula se i na njeno neslaganje sa suprugom oko pitanja abortusa, budući da je ona vatreni zagovornik prava žena na pobačaj.

Pitanje abortusa i reproduktivnih prava je, kao i imigracija, jedna od važnih tema u izbornoj kampanji uoči predsedničkih izbora 5. novembra.

Melanija je dodala da su povremeni nesporazumi između njih dvoje deo njihove veze,ali da više veruje u to da ih treba rešavati privatno, van očiju javnosti, jer je to produktivnije.

(Tanjug)

BONUS VIDEO: PUSTOŠ POSLE POPLAVA U ČEŠKOJ: Prijavljeni prvi smrtni slučajevi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NA TO SAM NAJPONOSNIJI: Andrija Milošević o kultnoj seriji zbog koje ga publika obožava (VIDEO)