KLONIĆE SE ŽENA I DROGA, SAMO DA GA PUSTE IZ ZATVORA: Reper se izjasnio da nije kriv

Jovana Švedić

01. 10. 2024. u 18:32

Reper Pi Didi, koji se trenutno tereti za trgovinu ljudima, reketiranje i transport radi prostitucije, obećao je da će se držati podalje od žena i droge.

КЛОНИЋЕ СЕ ЖЕНА И ДРОГА, САМО ДА ГА ПУСТЕ ИЗ ЗАТВОРА: Репер се изјаснио да није крив

Foto Shutterstock

Reper je izjavio da će se "kloniti žena i droge" ako sudija odobri kauciju.

On trenutno čeka suđene i nalazi se u pritvoru bez kaucije zbog optužbi za seksualnu trgovinu, reketiranje i transport radi prostitucije.

Koums je navodno pristao na nedeljno testiranje na drogu i ukoliko mu bude omogućen kućni pritvor, posetioci će biti ograničeni na njegovu porodicu, čuvare imovine i prijatelje za koje se smatra da nemaju veze sa slučajem prema pismu njegovog advokata Marka Agnifila upućenom sudiji.

Takođe je objaveno da bi Didijevom timu bezbednosti trebalo da vodi "dnevnik posetilaca" na kome će se navoditi svako ko bude ušao na imanje i kasnije biti predato sudu.

Agnifilo se obratio medijima nakon Koumsovog hapšenja i rekao da će se boriti protiv odluke da se reper zadrži u pritvoru bez kaucije, navodi Star.

- Gospodin Koums je borac. Boriće se do kraja. On je nevin. Borićemo se protiv slučaja svime što imamo - rekao je on.

On je naveo da se reper neće nagoditi, što uključuje i stupanje u klupu kako bi se odbranio,

Reper se izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice i nedavno je stavljen na stražu samoubistva dok čeka svoje suđenje.

Međutim, Agnifilo je rekao za TMZ da je to "rutinska mera predostrožnosti za nove visoko profilisane zatvorenike" i sada je objavljeno da je Didi skinut sa iste u Metropoliten pritvorskom centru u Bruklinu.

Izvor za sprovođenje zakona izjavio je za Pipl Magazin da je Didi "fokusiran i jak" dok se "priprema za svoju odbranu i predstojeće suđenje".

BONUS VIDEO:

SVETSKO PRVENSTVO U TANGU: Pogledajte plesače kako se takmiče u najzanosnijem plesu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”