DAN UJEDINJENJA: U Melitopolju razvijena zastava sa Putinovim likom (VIDEO)

Novosti online

30. 09. 2024. u 22:18

U MELITOPOLjU je u čast Dana ujedinjenja novih regiona sa Rusijom razvijen veliki portret ruskog predsednika Vladimira Putina.

ДАН УЈЕДИЊЕЊА: У Мелитопољу развијена застава са Путиновим ликом (ВИДЕО)

Foto: EPA

U ovom gradu su se tokom celog dana odvijali različiti događaji, kao i u drugim gradovima Zaporoške oblasti. Održan je moto-skup Melitopolj-Berdjansk, u kome su učestvovali stanovnici regiona, kao i 32. odred rezervnih snaga BARS. Oklopno vozilo odreda je predvodilo kolonu.


Dan ujedinjenja Donjecke Narodne Republike, Luganske Narodne Republike, Zaporoške i Hersonske oblasti sa Ruskom Federacijom obeležava se 30. septembra.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote