HOROR: Pet osoba uhapšeno zbog ritualnog žrtvovanja dečaka "za dobrobit škole"

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

27. 09. 2024. u 12:07

DEČAK (7) ubijen je u državi Utar Pradeš na severu Indije prilikom ritualnog prinošenja žrtve kako bi "doneo sreću svojoj školi", zbog čega je uhapšeno pet osoba, među kojima su dečakov otac i direktor škole koju je on pohađao.

ХОРОР: Пет особа ухапшено због ритуалног жртвовања дечака за добробит школе

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Telo dečaka pronađeno je u nedelju u ugostiteljskom objektu u sklopu kojeg je on stanovao u Hatrasu, u blizini Tadž Mahala na severu zemlje, rekao je policijski zvaničnik Bram Sing, prenosi danas francuska televizija BFM.

Pored dečakovog oca i direktora škole, uhapšena su i tri nastavnika. Kako je policija saopštila, svi uhapšeni su priznali zločin i nalaze se u pritvoru.

- Dečak je trebalo da bude spaljen na lomači u okviru rituala, ali je ubijen pre nego što se obred završio - precizirala je lokalna policija.

Direktor škole je osumnjičen i za nameru da isti ritual izvrši nad još jednim detetom.

Indijski Nacionalni zavod za statistiku kriminalnih dela zabeležio je 103 ritualna ubistva u toj zemlji u periodu od 2014. do 2021. godine.

(Tanjug)

BONUS VIDEO: ZGRADE I VOZILA GORE: Pogledajte Belgorod nakon granatiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

TAKVI LJUDI SU RETKI: Ceca pozajmila pare Đorđu Davidu posle saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji