OBILO MU SE O GLAVU: NJujorški bogataš mora dadilji da plati 2,78 miliona dolara jer je tajno snimao

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

23. 09. 2024. u 23:33

POROTA sa Menhetna presudila je da dadilja mora da dobije odštetu od 2,78 miliona dolara, nakon što je utvrđeno da ju je tajno snimao bogataš iz Steten Ajlenda, koga zovu i mogulom brze hrane, međutim, žrtva je besna jer je on, prema njenom mišljenju, dobio samo "tapšanje po ramenu" od tužilaca, piše Njujork post.

ОБИЛО МУ СЕ О ГЛАВУ: Њујоршки богаташ мора дадиљи да плати 2,78 милиона долара јер је тајно снимао

Foto: Goran Čvorović

Majkl Esposito (35) snimio je "stotine" erotskih videa Kolumbijke Keli Andrade (25), a zatim je pokušao da razbije njena vrata dok je ona strahovala nakon što je pronašla skrivenu kameru u svojoj spavaćoj sobi, navodi se u tužbi u Federalnom sudu u Bruklinu.

Uhapšen je 2021. godine pod optužbom za nezakonito nadgledanje, što je krivično delo za koje je predviđena kazna do četiri godine zatvora. Međutim, okružni tužilac i sudija Staten Ajlenda i sudija dozvolili su Espositu da izbegne zatvorsku kaznu, pod uslovom da pohađa savetovanje, uz uslovnu kaznu od dve godine.

-To nije dovoljno za sve što sam prošla tokom ove tri godine. To nije dovoljno, rekla je Andrade za Post pre nego što je počela da plače. "Bila sam ljuta jer je šteta koju je naneo nepopravljiva."

Žena iz Južne Amerike prošla je stotine sati obuke pre nego što je zaposlena preko agencije za zapošljavanje, kada je došla u SAD.

Agencija ju je smestila kod Esposita, vlasnika tri franšize LaRosa Grill, i njegove supruge, Danijel.

Espositovi su Andradi dali sobu za spavanje dok je brinula o njihovo četvoro male dece, ali je ona tvrdila da je stalno nalazila Esposita u svojoj sobi kako se igra sa detektorom dima na plafonu, koji je "neprekidno bio pomeran", prema tužbi.

Manje od tri nedelje nakon početka posla, proverila je detektor dima i otkrila kameru unutra sa memorijskom karticom punom snimaka, od kojih su mnogi prikazivali nju skroz bez odeće.

Prvu noć kada je napustila Esposita, Andrade je, prema rečima njenog advokata "spavala u žbunju", rekao je Zahari Holcberg za Njujork post.

Andrade je prijavila incident policijskoj stanici, a Esposito je uhapšen 24. marta 2021.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSIJA LANSIRALA RAKETU: Pogledajte trenutak lansiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali