ZAKERBERG NAPREDOVAO, MASK I DALJE PRVI: Objavljena najnovija lista milijardera

A. V. V.

14. 08. 2024. u 16:53

VLASNIK tehnološke korporacije "Meta" Mark Zakerberg napredovao je na najnovijoj Blumbergovoj listi milijardera i zauzeo treće mesto, dok je čelnik firme za luksuznu robu LVMH Bernar Arno pao na četvrtu poziciju.

ЗАКЕРБЕРГ НАПРЕДОВАО, МАСК И ДАЉЕ ПРВИ: Објављена најновија листа милијардера

Foto AP

Najbogatiji čovek sveta je i dalje američki preduzetnik i vlasnik "Tesle" i "Spejs Iksa" Ilon Mask koji raspolaže imovinom od 235 milijarde dolara, a iza njega je osnivač firme "Amazon" Džef Bezos sa bogatstvom od 193 milijarde dolara.

U prvih deset se nalaze i suosnivač "Majkrosofta" Bil Gejts, nakadašnji čelnik kompanije "Orakl" Leri Elison, suosnivač "Gugla" Leri Pejdž, bivši direktor "Majkrosofta" Stiv Balmer, drugi suosnivač "Gugla" Sergej Brin i investitor Voren Bafet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

ON JE ŠAMPION NARODA: Jelena Đoković smatra da je Novakova najveća pobeda to što ga obični ljudi vole