"ZAUSTAVIĆEMO RAT U UKRAJINI ZA 24 SATA" Evo šta misli Putin o Trampovoj izjavi

Novosti online

04. 07. 2024. u 19:36

RUSKI predsednik Vladimir Putin rekao je danas da je gledao delove debate između Džoa Bajdena i Donalda Trampa i da bi i dalje više voleo da Bajden bude novi predsednik SAD.

ЗАУСТАВИЋЕМО РАТ У УКРАЈИНИ ЗА 24 САТА Ево шта мисли Путин о Трамповој изјави

Foto: EPA

Upitan da li je Bajden ili Tramp bio bolji i da li se njegova preferencija za Bajdena promenila posle debate, Putin je rekao: „Ništa se nije promenilo“.

"Znali smo šta može da se desi"

- Da li smo znali šta bi se moglo dogoditi? Jesmo - dodao je on. Putin je više puta javno rekao da mu je draži Bajden nego Tramp, čak i nakon što ga je Bajden nazvao „ludim ku*vinim sinom“.

Na pitanje o Trampovim izjavama da bi, ako pobedi na izborima, mogao da zaustavi rat u Ukrajini u roku od 24 sata, Putin je rekao da ih Rusija shvata ozbiljno, ali da mu nisu poznati detalji Trampovog mirovnog predloga.

„Tramp želi da zaustavi rat, mi to shvatamo ozbiljno“

- Činjenica da je gospodin Tramp pokazuje da je spreman i da želi da zaustavi rat u Ukrajini, mi to shvatamo ozbiljno - rekao je Putin.

- Naravno, nisam upoznat sa predlozima kako on to namerava da uradi. To je ključno pitanje. Ali nema sumnje da je on ozbiljan u tome i mi to podržavamo - dodao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!