DOBRODOŠLICA ZA RUSE: Venecuela pozdravlja dolazak ruskih ratnih brodova

Novosti online

03. 07. 2024. u 09:31

GRUPA ruskih brodova stigla je u Venecuelu sa mirovnom misijom, obe strane trenutno brane autonomiju naroda i multipolarni svet, izjavio je gradonačelnik opštine Vargas u saveznoj državi La Gvaira Hose Manuel Suarez.

ДОБРОДОШЛИЦА ЗА РУСЕ: Венецуела поздравља долазак руских ратних бродова

Foto pritnskrin jutjub MO Rusije

- Poseta ove ruske fregate i cele njene posade nosi poruku mira, harmonije i zaštite, jer smo mi narodi koji brane našu voljenu Otadžbinu i ceo svet - rekao je Suarez.

On je istakao da Rusija i Venecuela „sa geopolitičkog stanovišta" brane multipolarni svet.

- Ovaj koncept dele i naša ruska braća, naš narod na čelu sa predsednikom Nikolasom Madurom, kao i ruski predsednik Vladimir Putin - dodao je gradonačelnik.

Prethodno, rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da je odred brodova Severne flote Rusije, koji se sastoji od fregate i srednjeg morskog tankera, stigao u luku La Gvaira u Venecueli.

Boraviće tamo nekoliko dana, nakon čega će mornari iz Severnog mora nastaviti da izvršavaju svoje zadatke u vodama Atlantskog okeana, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Prema saopštenju Ministarstva, odred brodova Severne flote krenuo je 17. maja na još jedno dugo putovanje. Glavni ciljevi kampanje su demonstracija zastave i obezbeđenje pomorskog prisustva u operativno važnim oblastima okeanske zone.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: RUSKA KRSTARICA U MEDITERANU: Tihookeanska flota izvodi vežbe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!