VAJMARSKI TROUGAO: Saradnja sa Parizom bez obzira na ishod izbora

I.S.

03. 07. 2024. u 06:15

NEMAČKI kancelar Olaf Šolc, rekao je da je siguran da će Berlin nastaviti saradnju sa kolegama iz Vajmarskog trougla, Francuskom i Poljskom, bez obzira na ishod drugog kruga parlamentarnih izbora u Francuskoj.

ВАЈМАРСКИ ТРОУГАО: Сарадња са Паризом без обзира на исход избора

Foto: Goran Čvorović

Regionalni savez Vajmarskog trougla stvorile su Nemačka, Francuska i Poljska 1991. godine i njegov značaj je porastao otkako je Rusija započela invaziju na Ukrajinu. "Za nas je veoma važno da mi, kao ove tri države, zajedno razmišljamo o budućnosti Evrope", rekao je Šolc tokom zajedničke konferencije za novinare sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor