VEST KOJA JE ZATRESLA AMERIKU: "NJujork tajms" pozvao Bajdena da se povuče - "Da bi služio svojoj zemlji..." (FOTO)

Novosti onlajn

29. 06. 2024. u 12:07

UGLEDNI američki dnenvin Njujork tajms koji je sve vreme podržavao Bajdena u predsedničkoj trci za drugi mandat šokirao je američku i svetsku javnost naslovnom stranom u kojoj poziva aktuelnog lidera SAD da se povuče iz kampanje!

ВЕСТ КОЈА ЈЕ ЗАТРЕСЛА АМЕРИКУ: Њујорк тајмс позвао Бајдена да се повуче - Да би служио својој земљи... (ФОТО)

Foto: AAP Photo/Alex Brandon

Uredništvo Njujork tajmsa u uvodniku pod naslovom "Da bi služio svojoj zemlji, predsednik Bajden mora da odustane od trke", pozvalo je Bajdena da se povuče kao potencijalni demokratski kandidat u predsedničkoj trci 2024. Tekst je objavljen dan nakon njegovog užasnog nastupa u debati protiv Donalda Trampa, navodi Si-En-En.

Nakon insistiranja da je Bajden (81) "predsednik dostojan divljenja", list sada zaključuje da se aktuelni predsednik pojavio na sceni debate kao "senka velikog javnog službenika" i da će se upustiti u "bezobzirno kockanje" ako nastavi kandidaturu, prenosi Si-En-En.

"Nema razloga da stranka rizikuje stabilnost i bezbednost zemlje primoravajući glasače da biraju između nedostataka gospodina Trampa i nedostataka gospodina Bajdena", stoji u tekstu, uz napomeni da je "prevelika opklada nadati se da će Amerikanci prevideti ili zanemariti starost i nemoć gospodina Bajdena koje vide sopstvenim očima".

(Informer)

BONUS VIDEO:

"TRAMP JE PUSTIO BAJDENA DA ODRADI SAV POSAO": Ekspert za govor tela o prvoj debati Džoa i Donalda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA SRBIJU NA EURO 2024 IGRAO DVOJNIK NAŠEG ASA?! Italijanska Gazeta delo sport uzdrmala tabor orlova!