"TO JE POTPORA SVAKOG ČOVEKA" Vladimir Putin se obratio mladim Rusima

Novosti online

28. 06. 2024. u 12:15

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin čestitao je maturantima kraj školske godine i poželeo im da se ostvare, neguju porodične tradicije i izgrade budućnost o kakvoj danas maštaju.

ТО ЈЕ ПОТПОРА СВАКОГ ЧОВЕКА Владимир Путин се обратио младим Русима

Foto:Sergei Guneyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

- Glavna potpora svakog čoveka je porodica - poručio je Putin u video-poruci objavljenoj na zvaničnom sajtu Kremlja, čestitajući maturantima kraj školske godine.

- Sa krajem ove školske godine za maturante počinje potpuno nova etapa života – zrelija, samostalnija, kada će sami donositi sve ključne odluke - naveo je Putin.

Govoreći o rastanku sa školom, Putin je istakao da je važno zahvaliti nastavnicima koji su od prvih školskih dana bili tu, brinuli za školarce, podržavali ih u teškim trenucima i pomagali im da veruju u sebe.

- Vaši nastavnici će se uvek diviti vašim uspesima - rekao je Putin i poželeo maturantima da se ostvare u pozivu koji odaberu i pronađu posao koji "odgovara njihovoj duši".

Foto:Sergei Guneyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

- Tada ćete moći da se nosite sa najtežim zadacima, a vaša dostignuća će inspirisati druge. Isto kao što su vama primer bili naši veliki preci i izuzetni savremenici, koji su se sjajno i dostojno pokazali u svojim učenjima, u kreativnosti, u radu, a ponekad i u teškim iskušenjima - kazao je Putin.

Ruski predsednik je izrazio uverenost da će ruska omladina nastaviti da neguje porodične tradicije i da će izgraditi budućnost o kakvoj danas mašta.

- Iskreno vam želim uspeh, velika ostvarenja, izuzetna dostignuća i pobede. Srećan vam praznik! Budite srećni! - poručio je ruski predsednik.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKADA JE NEĆU ZABORAVITI: Pevač doživeo veliku tragediju - bivša devojka mu je preminula na njegovom nastupu