AMERIKANCI IZVRŠILI SMRTNU KAZNU: Danas će pogubiti još jednog, obojicu zbog silovanja i monstruoznih ubistava devojčice i devojke

Tanjug

27. 06. 2024. u 08:18

RAMIRO Gonzales iz Teksasa koji je priznao da je kidnapovao, seksualno zlostavljao i ubio 18-godišnju Bridžit Taunsend pre 23 godine, pogubljen je u zatvoru u Hantsvilu, što je drugo pogubljenje u toj državi.

АМЕРИКАНЦИ ИЗВРШИЛИ СМРТНУ КАЗНУ: Данас ће погубити још једног, обојицу због силовања и монструозних убистава девојчице и девојке

Foto: Profimedia


Gonzales je proglašen mrtvim u sredu u 18.50. nakon što je primio smrtonosnu injekciju u zatvoru za ubistvo Taunsend u januaru 2001, prenela je danas AP.

Gonzales je oteo devojku iz seoske kuće u okrugu Bandera, severozapadno od San Antonija, da bi je kasnije odveo na ranč u susednom okrugu Medina, gde ju je seksualno zlostavljao pre nego što ju je ubio.

Njeno telo nije pronađeno sve do oktobra 2002, kada je Gonzales odveo policiju do njenih ostataka u jugozapadnom Teksasu nakon što je dobio dve doživotne kazne za otmicu i silovanje druge žene.

Gonzalesovo pogubljenje je osmo u Sjedinjenim Američkim Državama.

Danas bi u Oklahomi trebalo da bude pogubljen Ričard Rojem zbog otmice, silovanja i ubistva sedmogodišnje devojčice 1984. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru