RUSIJA upozorava SAD i EU, kao i Kijev koji oni kontrolišu, da se igraju vatrom u vezi sa terorističkim napadima ukrajinske vojske i da će Rusija odgovoriti, izjavila je danas portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Sale

17.05.2024. 19:48

Zapad sve vise svojim nego ukrainskim rukama ratuje protiv Rusije kako bi joj naneo "strateski poraz" i istovremeno opkolio Kinu od koje sve vise strahuje. Sve mocnije zapadno oruzje u Ukraini, zapadni stratezi rukovode napadima na terotoriji Rusije i oni biraju ciljeve. NATO operateri uz pomoc zapadnih satelita navode zapadne dronove na ruske ciljeve pod ukrainskom zastavom. Sto im Rusija vise tolerise sve vise ce da je gaze dok je ne poraze. Tako je od 1989 g. do danas. Oni sta rade Rusiji sada, a njoj nisu dozvolili da Srbiji dostavi ni jedan jedini metak. 60 Ruskih kamiona sa humanitarnom pomocu za Srbiju 1999 g. tokom agresije su detaljno pregledali danima na madjarsko ukrainskoj granici. Sve ovo uz zaplenu - pljacku ruske imovine i zabrane sportistima je veliko ponizenje za jednu takvu silu kojoj zapadni predatori zele sto pre da dodju glave. Rusija treba pre svega da zauzme odlucniji stav prema jevrejskom komicaru iz Kijeva kojim upravljaju amglosaksonci i zestoko udari na njegovu vojsku mocnijim oruzjem kako bi sto pre sam zatrazio prekid rata i mirovni sporazum po ruskim uslovima, isto onako kako je zapad pojacao vazdusne napade na srpsku vojsku na KiM i primorao Slobu da zatrazi mirovni sporazum pod uslovima natoa tj. oapitulacija i povlacenje vojske policije i drzavnih organa sa KiM i ulazak NATO okupatora. Rusija treba da uradi tosto je za0ad vec uradio "braneci" Albance koji nemaju veze sa njihovim narodima i hiljadama km su daleko od njih a pritom ih je 1.5 miljona i vec imajusvoju drzavu u susedstvu koja ina samo 2.8 miliona i more.

Anglisaksonci

17.05.2024. 19:54

Vrrme je da se krene na London. Ti aglosaksonci kad osete da im se duprostavljaš počinju da te cene, ovako Rusija gubi ugled i postaje regionalna sila. Treba uništiti za početak, par vojnih baza u i Engleskoj i SAD. Tek tada će to bednici shvatiti da su gotovi i hiljadu posto ti smratovi će se povući u mišiju rupu. Rusija je sila i mora da se ponaša tako. Smrt fašizmu i sloboda narodima celog sveta.