NOVI OBRAČUN DILERA U PARIZU: Beživotna tela pored dečjeg igrališta

Dve pucnjave, troje poginulih, više ranjenih – crni je bilans proteklog vikenda u pariskom regionu. Sumnja se u obračun trgovaca drogom.

НОВИ ОБРАЧУН ДИЛЕРА У ПАРИЗУ: Беживотна тела поред дечјег игралишта

Foto: Goran Čvorović

U nedelju su nasred ulice u mestu Sevran na severnoj periferiji u olbasti Sena Sen Deni, poznatoj po visokom stepenu nasilja, krajem dana mecima ubijena dvojica muškaraca, stari 31 i 35 godina, koji su od ranije uvedeni u policijsku kartoteku zbog trgovine drogom. Njihova beživotna tela ležala su prekrivena belim čaršavom nedaleko od dečjeg igrališta.

Prethodno je u pucnjavi koja se dogodila u noći između petka i subote na pakrikngu u istom mestu rafalom iz kalašnjikova ubijen mladić star 28 godina, dok je više osoba ranjeno, neke teško. Do novog obračuna je došlo manje od 48 sati od prvog smrtonosnog događaja.

Istraga treba da utvrdi da li postoji veza između ova dva napada i da li se vodi rat dilera za teritoriju. Ubistva su izvršnena na manje dva kilometara razmaka. Francuske vlasti poslednjih meseci pokušavaju da zavedu red u vezi s trgovinom trogom, a operacije i zaplene su vršene i u Sevranu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)