NASTAVAK naoružavanja Ukrajine i očekivanje da će ona da porazi Rusiju je "strateško ludilo" za Vašington i druge članice NATO-a, jer je Kijev zarobljen u nerešivoj pat poziciji sa neprijateljem koji nikada i nije imao za cilj da osvoji bivšu sovjetsku republiku, piše američki list "Ju-es-ej tudej" pozivajući se na više američkih spoljnopolitičkih stručnjak.

Komentari (2)

walter pravicek

29.07.2023. 09:54

Po "INSTRUKCIJI"Amera,Zelenski je SVETU,posebice Ursuli,Žosešu i Mišelu a i ostalima EU liderima u POSETAMA,te i u Briselu MORAO lagati.Kao glumac,mada amater to zna.I tako rekao,da če Rusija,ako pregazi Ukrajinu krenuti dalje.Te mu davali osim aviona F-16 SVE.A ŠTO beše?NIŠTA!Poraz za porazom.Ruske snage uništavale i jošuništavaju sve.A sve što je bilo poslato u Ukrajinu "JE DOBILO NOGE",otišlo na druge adrese,a pare švercerima,nacistama i drogerašima u đepove ili na bankovne račune u inostranstvu.

Novi

29.07.2023. 19:36

Lideri najmoćnijih zapadnih zemalja su planirali da podržavajući nacionalfašiste medijski i vojno u Ukrajini, kao i u Jugoslaviji, oslabe Rusiju. Očevidno im to ne ide po planu. Slobodarski narodi širom sveta to nisu podržali.