RAT u Ukrajini – 516. dan. Dva drona oborena su nad Moskvom, a ostaci letelica pronađeni su nedaleko od ruskog Ministarstva odbrane. Međusobne optužbe Kijeva i Moskve za napad na pravoslavnu crkvu u Odesi. Ruski predsednik Vladimir Putin tvrdi da je ukrajinska kontraofanziva propala. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski odbacuje te tvrdnje i kaže da je ona samo odložena zbog nedostatka municije.

buki

24.07.2023. 09:40

Gde li je ta ruska crvena linija, kada zbog napada na Krim i Moskvu nisu zapalili Ukrajinu, ili za početak bar Kijev? Više buke su diglu Ameri zbog onog kineskog balona, nego Rusi zbog Nato napada na Moskvu, pa sam zaista zabrinuta da li će i ovog puta Rusi uspeti svet da odbrane od neonacista, ili će u trećem pokušaju nacističko ZLO ipak zavladati celom planetom.

Suhoj

24.07.2023. 19:28

Baš ste stekli dobro borbeno iskustvo. Nalupani ste kao najveće budale. Da Rusima niste bratski narod preorali bi vas za mesec dana i pođubrili.

buki

24.07.2023. 20:22

Borelju žao ukrajinskog žita, a nije mu žao ruskih civila koji ginu od američkih kasetnih bombi i terorističkih akcija ukrajinskih nacista? Poput Ustaša koji razapnu Srbe po žitu i ubijaju ih koseći im delove tela, a onda slučajno poseku nekog zeca, za kojim su svi plakali.