PREMINULA ŽENA STIPE MESIĆA: Milka je uvek bila izvan politike i retko je pratila supruga na putovanjima

U osamdeset i petoj godini od posledica korone umrla je žena Stipe Mesića, a Mesić koji je na rehabilitaciji obavešten je tri sata nakon njene smrti.

ПРЕМИНУЛА ЖЕНА СТИПЕ МЕСИЋА: Милка је увек била изван политике и ретко је пратила супруга на путовањима

Foto: Printskrin Youtube/ Radio Slobodna Evropa

U Zagrebu je u utorak posle podne umrla u osamdeset i petoj godini Milka Mesić, supruga hrvatskog političara i bivšeg predsednika Stipe Mesića.

Milka Mesić uvek je bila u senci svog supruga, poslednjeg predsednika Jugoslavije, a retko  je pratila Mesića na putovanjima i državnim aktivnostima.

Mesić koji je ozledio nogu na rehabilitaciji je u Ivanić gradu kraj Kutine i nekoliko sati posle smrti svoje supruge saznao je da je umrla od posledice korone. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

Pun kapacitet poslovnog kompleksa Sirius Offices POTVRDA ATRAKTIVNOSTI TRŽIŠTA NEKRETNINA U BEOGRADU