UŽAS U SARAJEVU: Žena ubila muža nožem dok je spavao u dnevnoj sobi

Novosti online

12. 09. 2024. u 15:55

POSTUPAJUĆI tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo predložio je u četvrtak, 12. septembra, Kantonalnom sudu u Sarajevo određivanje jednomesečnog pritvora Dž. J., osumnjičenoj za ubistvo supruga S. J. na okrutan način, potvrđeno je iz Tužilaštva KS.

УЖАС У САРАЈЕВУ: Жена убила мужа ножем док је спавао у дневној соби

Foto: Profimedia/Ilustracija

Pritvor je predložen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičene moglo doći do uznemirenja javnosti.

- Sumnjiči se da je nožem usmrtila supruga dok je spavao u dnevnom boravku. Smrt oštećenog je nastupila nakon što ga je osumnjičena nožem ubola više puta u predelu vrata, grudnog koša i ruku - dodala je Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva KS.

Podsetimo, u sarajevskom naselju Alipašino polje je u noći sa utorka na sredu došlo do ubistva Senada J., prenosi "Radio Sarajevo".

U sredu, 11. septembra, oko 3.25 sati, obaveštena je PU Novi Grad da je u stanu, u ulici Trg nezavisnosti, opština Novi Grad, izvršeno krivično delo ubistvo 58-godišnjeg S. J. iz Sarajeva.

- Telo preminulog je prevezeno u prosekturu 'Bare', gde će po nalogu tužioca biti obavljena obdukcija. U vezu s izvršenjem krivičnog dela ubistvo (član 166 KZ FBiH) dovodi se njegova supruga Dž. J., rođena 1976. godine u Sarajevu, gde je i nastanjena, koja je privedena u službene prostorije i nad njom će u toku dana biti izvršena kriminalistička obrada - naveli su iz MUP-a KS.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

SNIMCI SA LICA MESTA: Ovo je kuća u kojoj je majka ubila ćerku u Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio