RAMO ISAK OBJAVIO SPOT SA RATNIM ZLOČINCIMA: Ministar unutrašnjih poslova BiH se grli sa krvavim Naserom

Novosti online

25. 06. 2024. u 19:42

MINISTAR bezbednosti u Savetu ministara Nenad Nešić izjavio je da federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak pesmu iz svog stranačkog spota u kojoj se navodi da je sprema njegova armija, može da peva samo na 23 odsto teritorije BiH koju kontrolišu Bošnjaci.

РАМО ИСАК ОБЈАВИО СПОТ СА РАТНИМ ЗЛОЧИНЦИМА: Министар унутрашњих послова БиХ се грли са крвавим Насером

Foto: Printskrin

Nešić je rekao da je video stranke "Snaga naroda", čiji je Isak predsednik, objavljen na društvenim mrežama i platformi "Jutjub", još jednom pokazuje namere bošnjačkih političara, koje su u ovom slučaju vidljive i jasno izrečene, a to je da ne postoji Republika Srpska i srpski narod na njenoj teritoriji.

Prema njegovim rečima, "Tik-tok" Ramo niti ima armiju, niti mu dvojica statista u stranačkom spotu ratni komandant muslimanskih snaga u Srebrenici Naser Orić i bivši načelnik Glavnog štaba takozvane Armije BiH Sefer Halilović nešto vrede.

- Da je sreće i pravde oni bi danas bili u nekom zatvoru zbog zločina koje su počinili u prošlom ratu. Međutim, srpska suza nema roditelja, srpska žrtva ne zaslužuje poštovanje raznih centara moći, a samim tim nema odgovarajuće pravne kazne za one koji su počinili zločine nad srpskim stanovništvom - naglasio je Nešić.

U spotu "Snaga naroda", osim Rame Isaka, pojavljuju se i njegova dva sina Arnel, koji je poslanik u Predstavničkom domu federalnog Parlamenta i Rusmir koji je direktor Kazneno-popravnog zavoda Zenica, te Orić i Halilović.

U pesmi "Snaga naroda" navodi se da "ima dovoljno patriota, koji, ako se desi rat, mogu da brane zemlju", te da je "spremna armija Rame Isaka".

Centralna izborna komisija BiH pokrenula je istragu po službenoj dužnosti protiv stranke Snaga naroda, čiji je predsednik Ramo Isak, zbog objavljenog videa za koji se smatra da sadrži elemente preuranjene kampanje, rekla je predsednica CIK-a Irena Hadžiabdić.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HOLIVUDSKI GLUMAC U BRAKU SA SESTROM: Kada su saznali da su u srodstvu uradili su nešto što bi malo ko smeo (FOTO)