PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV BIVŠEG MINSTRA ODBRANE: Hrvatsko tužilaštvo ga tereti za ozbiljno krivično delo

Novosti online

30. 04. 2024. u 12:40

SKORO pola godine nakon što je u saobraćajnoj nesreći ubio muškarca, vinkovačko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv bivšeg ministra odbrane Marija Banožića (45).

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ БИВШЕГ МИНСТРА ОДБРАНЕ: Хрватско тужилаштво га терети за озбиљно кривично дело

Foto: Jutjub/Obrana_i_sigurnost

Opštinsko državno tužilaštvo u Vinkovcima podiglo je 25. aprila 2024. godine optužnicu protiv državljanina Republike Hrvatske (1979) zbog počinjenja krivičnog dela protiv bezbednosti saobraćaja, odnosno izazivanja saobraćajne nezgode u drumskom saobraćaju.

Optuženi je optužen da je 11. novembra 2023. godine oko 06.10 časova, u blizini Vinkovaca, van naseljenog mesta upravljao putničkim automobilom Nissan.

Okrivljeni se tereti da je vozio neprilagođenom brzinom i počeo da pretiče grupu vozila (tegljača sa prikolicom), odnosno prešao na levu stranu puta predviđenu za saobraćaj iz suprotnog smera, iako je smanjena vidljivost zbog magle i smanjena vidljivost zbog tog grupnog vozila koje se kretalo ispred njega u istom pravcu.

(Indeks.hr)

BONUS VIDEO: Hrvat iz Bundestaga: Strašno smo pritisnuli Vučića!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima