NEDELJNI HOROSKOP OD 27. OKTOBRA DO 2. NOVEMBRA: Ovnu stižu dobre vesti iz inostranstva, Škorpiji dobar period za ljubav, Devicu muče zglobovi

Astrolog: Marina Jungić Milošević

26. 10. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 27. oktobra do 2. novembra, šta vas narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 27. ОКТОБРА ДО 2. НОВЕМБРА: Овну стижу добре вести из иностранства, Шкорпији добар период за љубав, Девицу муче зглобови

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto Pixabay free images

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Pozicija vašeg vladaoca Marsa, planete akcije, donosi vam vanredne troškove, naročito ako ste privatnik. Sunce u osmoj kući, obrazuje trigon sa Saturnom, vladaocem vaše karijere, donoseći vam novac preko nasledstva, nekretnina, građevinarstva, honorarnih poslova. Merkur ulazi u Strelca 2. novembra uveče, kada vam stižu dobre vesti iz inostranstva.

Ljubav Venera, vladalac partnerskih odnosa, tokom ovog perioda, pravi opoziciju sa Saturnom, donoseći vam zahlađenje odnisa sa dugogodišnjim partnerom. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 1. novembra, očekuje vas upoznavanje preko interneta ili strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje Osetljivi mokraćni kanali.

Foto Pixabay free images

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Vaš vladalac Venera, planeta novca, u kući finansija ali i rizika, u prvoj polovini sedmice, donosi vam uvećanje prihoda preko bankarskih i poslova u osiguranju. Aspekti Merkura, vladaoca posla i kreativnosti u kući sponzorstva i poklona, krajem perioda, najavljuju mogućnost obnove saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Poslušajte savet Škorpije.

Ljubav Naglašena sedma kuća, s mladim Mesecom, koji pravi sjajne trigone sa Marsom i Neptunom, vladaocem partnerskih odnosa i društvenog života, 1. novembra, nagoveštava strastveni susret s nekim ko stiže s dužeg puta ili upoznavanje sa harizmatičnom osobom u krugu prijatelja. Jedan Jarac misli na vas.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Kvadrat između Venere i Saturna, planete novca i vladaoca astrološke kuće rizika, tokom ovog perioda, upozorava da izbegavate nepotrebne toškove i rizične finansijske poteze.Obratite više pažnje na to šta i kome pričate. Krajem perioda, očekuju vas profesionalna satisfakcija i novac, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Poslušajte savet jedne Vodolije.

Ljubav Pozicija Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života, slobodnima donosi poznanstvo s nekim preko poslovnih kontakata. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 1. novembra, rasprave sa voljenom osobom. Ulazak vašeg vladaoca Merkura, simbola flerta, u Strelca krajem nedelje nagoveštava poznanstvo s mlađom osobom.

Zdravlje Bol u zglobovima.

Foto Pixabay free images

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Sunce ove nedelje prelazi preko kuće kreativnosti, pod uticajem Saturna, donoseći vam sjajne ideje i ponude, kao i mogućnost sklapanja dogovora koji će značajno uticati na dalji tok vaše karijere. Krajem sedmice, Merkur, planeta dogovora i logike, ulazi u kuću biznisa, što upozorava na konflikte sa saradnicima i probleme sa dokumentima. Poslušajte savet Jarca.

Ljubav Mlad Mesec, vaš vladalac, nađe se jednom godišnje u kući ljubavi, a ove godine, krajem perioda možete da uspostavite romantičnu komunikaciju sa starom simpatijom. Zauzeti Rakovi rođeni u trećoj dekadi mogu da se zaljube u osobu na položaju. odnos sa dugogodišnjim partnerom može da zapadne u krizu.

Zdravlje Oslabljena krvna cirkulacija.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Napeti aspekti vašeg vladaoca Sunca sa Marsom i Uranom, tokom ovog perioda, donose konflikte sa nadređenima. Pomoć i podrška stižu od Jarca a novac preko nekretnina, građevinarstva. Ulazak Merkura, vladaoca vašeg posla u kuću kreativnosti, krajem sedmice, najavljuje dogovor o isplativom aranžmanu sa strancima iz italijanskog jezičkog područja.

Ljubav Mlad Mesec u Škorpiji, oko 1. novembra, stavlja akcenat na porodični život i odnos sa dugogodišnjim partnerom. Slobodni mogu da se zaljube u osobu koju će upoznati u komšiluku, liftu, kafiću, preko interneta. Aspekt Venere i Jupitera, donosi vam udvaranje zauzete osobe kojoj ste već duže vreme tiha patnja.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Foto Pixabay free images

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Trigon između Sunca i Saturna u kreativnim Ribama, u ove nedelje donosi uspeh umetnicima i sportistima. Mlad Mesec u kući biznisa i dogovora, 1. novembra, povoljno utiče na vaše planove u vezi sa uslužnim i intelektualnim dealtnostima. Ulazak vašeg vladaoca Merkura u Strelca, krajem perioda, donosi nove angažmane, ako ste preko posla prisutni u javnosti.

Ljubav Mlad Mesec u erotičnoj Škorpiji, pod uticajem Marsa i Neptuna, krajem sedmice nagoveštava mogućnost zaljubljivanja u nekoga ko će vam prećutati da je zauzet. Pozicija Venere, vladaoca ljubavnog života, zauzetima donosi zahlađenje odnosa sa partnerom, a slobodnima udvaranje osobe koju znate preko posla.

Zdravlje Problemi sa zglobovima.

Foto Pixabay free images

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Jupitera, upozorava da ove nedelje izbegavate rizične finansijske poteze. U vreme mladog Meseca, vladaoca vaše karijere, u kući posla i finansija, krajem perioda, možete da dođete do duple zarade. Merkur 2. novembra ulazi u treću kuću što donosi uspeh preko intelektualnih i uslužnih delatnosti.

Ljubav Mars, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, pravi trigon sa Neptunom, donoseći vam mogućnost upoznavanja s nekim preko poslovnih kontakata. Mlad Mesec u kući romantike i tajni, 1. novembra, nagoveštava susret s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama. Poslušajte savet jednog Strelca ili Lava.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

Foto Pixabay free images

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Sunce u vašem znaku, ove nedelje, pravi izazovne aspekte sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, simbolima sukoba i dominacije, što upozorava na probleme sa strancima i na putovanjima. Već krajem nedelje, kada Merkur, simbol dogovora, ulazi u kuću novca, novac vam stiže preko izdavaštva, turizma.Dobijate ponude za dva podjednako interesantna honorarna posla.

Ljubav Aspekt između Venere, vladaoca partnerskih odnosa i Jupitera u kući strasti, nagoveštava tajnu romansu s nekim ko već dugo misli na vas. Mlad Mesec, jednom godišnje nađe se u vašem znaku, a ove godine, 1. novembra, pravi trigon sa Saturnom u kući ljubavi donoseći lepe trenutke s voljenom osobom.

Zdravlje Bol u leđima.

Foto Pixabay free images

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Naglašena 12. kuća, ove sedmice, opominje na oprez prilikom dogovora o projektima koji se odnose na saradnju sa institucijama zatvorenog tipa. Mada je Merkur, koji krajem nedelje, ulazi u vaš znak oslabljen, ipak vam pod uticajima Marsa i Neptuna, donosi šanse za pokretanje privatnog biznisa, kao i za zaradu preko saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Ljubav Ulazak Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, u vaš znak, krajem perioda, čini vas subjektivnim u odlukama koje se tiču zajedničkog života s voljenom osobom. Aspekti Venere, vladaoca društvenog života, Mlad Mesec u kući tajni, 1. novembra, čini vas sklonim preteranim emotivnim reakcijama.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto Pixabay free images

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Mada ove nedelje imate više šanse da realizujete važne planove, mogući su problemi sa finansijama, zbog kvarata između vaš vladaoca Saturna i Venere, planete novca koja upravlja vcašom karijerom. Sredinom perioda, neočekivan predlog jedne Škorpije može da vam obezbedi izvor prihoda preko saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Čuvajte vredne sitnice.

Ljubav Ova nedelja, zauzetima donosi zahlađenje odnosa sa partnerom, a slobodnima obnovu stare romanse. Mlad Mesec u kući društvenog života i ljubavi, 1. novembra, nagoveštava upoznavanje sa harizmatičnom osobom u društvu prijatelja ili u nekom klubu. Merkur, krajem sedmice, ulazi u 12. kući, pazite šta pričate.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Foto Pixabay free images

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Naglašen znak Škorpije, upozorava na oprez sa ulaganjem novca, naročito ukoliko se bavite rizičnim ili zanimanjem koje podrazumeva rukovanjem novcem. Merkur, simbol dogovora i biznisa, krajem perioda, ulazi u kuću planova i kontakata sa strancima, donoseći vam ponudu od osoba s kojima ste nekada sarađivali. Moguć odlazak na stručno usavršavanja u inostranstvo.

Ljubav Tokom ovog perioda, moguća je obnova veze sa starijom osobom. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 1. novembra, odnos sa voljenom osobom može se naći u krizi. Venera, simbol ljubavi, pravi napet aspekt sa vašim suvladaocem Saturnom, što donosi susret s nekim ko je stariji od vas i živi u drugom gradu.

Zdravlje Osetljivi nervi.

Foto Pixabay free images

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Tranzit Sunca preko devete kuće, ove sedmice, podstiče kontakte sa strancima, ali i opasnost od konkurencije. Merkur, krajem perioda, ulazi u kuću karijere, praveći trigon sa vašim vladaocem Neptunom, što donosi uspeh i uvećanje prihoda umetnicima i sportistima. Međutim, ukoliko planirate ulaganje u privatni biznis, odložite malo dogovore i potpisivanje ugovora.

Ljubav U život zauzetih Riba, sredinom perioda, vraća se stara simpatija. Mlad Mesec, jednom godišnje, nađe se u vašoj devetoj kući, a ove godine, slobodnim Ribama može da donese zaljubljivanje na predavanju, seminaru, kraćem putu u inostranstvu, romantičnu komunikaciju sa osobom koja živi u drugom gradu.

Zdravlje Pazite se za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVA VELIKA ODLUKA U PARTIZANU: Otpušten Ivica Iliev