DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 23. OKTOBAR: Rak sklon pogrešnim zaključcima, Vagu očekuju ljubomorne scene i rasprave, Vodoliji stiže novac

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

22. 10. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam, posle godinu dana, donosi ulazak Sunca u Škorpiju, šta vas u sredu 23. oktobra očekje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 23. ОКТОБАР: Рак склон погрешним закључцима, Вагу очекују љубоморне сцене и расправе, Водолији стиже новац

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Uvek pročitjate horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sunce noćas ulazi u vašu kuću finansija i rizika praveći napete aspekte s vašim vladaocima Marsom i Plutonom, što donosi isplative ali i rizične ponude. Emotivni partner pokazuje znake ljubomore i posesivnosti. Proverite hormonski status.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Zbog naglašene sedme kuće, u koju je ulazi i Sunce, moguće su ljubomorne scene, raskid ili razdvajanje od ljubavnog partnera, i to zbog neočekivanih okolnosti. Voljena osoba očekuje vaš savet u vezi s važnom odlukom. Čuvajte se infekcija.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Ulazak Sunca u kuću posla, posle godinu dana, pod uticajima Marsa i Plutona, najavljuje probleme sa saradnicima, ali i sa finansijama. Kvadrat Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života i Saturna najavljuje zahlađenje odnosa sa partnerom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Sunce noćas, posle godinu dana, ulazi u vašu kuću kreativnosti i ljubavi, gde se već nalazi Merkur, donoseći vam nove ideje. Ipak, vodite računa s kim ih delite, jer ste danas skloni pogrešnim zaključcima. Promenite način ishrane.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce ulazi u znak Škorpije, u koji "pada" vaša kuća privatnosti donoseći vam rasprave sa partnerom ali i sa nadtređenima. Novac stiže preko nekretnina, građevinarstva, arhitekture. Opasnost u saobraćaju.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Sa Suncem koje posle godinu dana ulazi u vašu kuću dogovora i biznisa, mogući problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima iz inostranstva. Trigon vašeg vladaoca Merkura i Saturna nagoveštava susret sa starom ljubavi. Osetljivi zglobovi.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Aspekti Sunca koje ulazi u vašu kuću ljubavi i posla,sa Marsom i Plutonom, vladaocima partnerskih odnosa, najavljuju ljubomorne scene i rasprave sa voljenom osobom. Dogovor sa osobom iz prekookeanske zemlje donosi vam novac. Bol u leđima.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Napeti aspekti vaših vladalaca Marsa i Plutona sa Suncem, koje, posle godinu dana, ulazi u vaš znak, najavljuju probleme na putovanjima i u kontaktima sa strancima. Voljena osoba želi da vam nametne svoj stav. Nesanica.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Sa ulaskom Sunca u 12. kuću, gde se već nalazi Merkur, planeta logike i biznisa, povedite više računa prilikom dogovora o novim projektima koji se odnose na saradnju sa institucijama zatvorenog tipa. Podložnost povredama.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Ulazak Sunca u Škorpiju, posle godinu dana, donosi vam nove poslovne ponude, ali i nove rizike, ako ne budete mudro "igrali" prilikom dogovora sa strancima. Vaš vladalac Saturn u kvadratu sa Venerom, donosi zahlađenje u ljubavi.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Naglašena kuća karijere, u koju, posle godinu dana, ulazi i Sunce, donosi vam novčane dobitke ali i veći rizik prilikom ulaganja novca u nove projekte. Neočekivana obnova veze sa starom simpatijom. Problemi sa cirkulacijom.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Ulazak Sunca u vašu devetu kuću, posle godinu dana, intenzivira kontakte sa strancima, ali upozorava i na opasnost od konkurencije. Slobodni, na putu, predavanju ili seminaru, mogu da upoznaju interesantnu osobu. Pazite se za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

ODE I ON U PENZIJU! Dominik Tim stavio tačku na karijeru koja je u mnogim momentima mučila i Đokovića, i Federera i Nadala! (VIDEO)