OD LJUBAVI DO DEPRESIJE Astro savet za utorak, 22. oktobar: Mesec je u napetim aspektima - Čuvajte se virusa

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

22. 10. 2024. u 07:00

PRE nego što je noćas ušao u znak kojim vlada, Raka, Mesec je prešao preko asteroida Amor na kraju Blizanaca i napravio kvadrat sa Neptunom, planetom ljubavnog zanosa, unoseći tako dah romantike u našu svakodnevicu.

ОД ЉУБАВИ ДО ДЕПРЕСИЈЕ Астро савет за уторак, 22. октобар: Месец је у напетим аспектима - Чувајте се вируса

Foto: Profimedia

Tako u prvom delu dana, do ranih popodnevnih sati, junske Rakove lako može da pogodi Amorova strela, na nekom porodičnom okupljanju, proslavi rođendana, ali i na pozorišnoj ili filmskoj premijeri...

Kvadrat između jakog Meseca i Neptuna, na zdravstvenom planu, nosi veću opasnost od virusa i zaraza.

Venera, planeta ljubavi, lepote, uživanja, umetnosti i novca, približava se asteroidu Fantazija u znaku Strelca, dok istovremeno pravi sekstil sa Plutonom, pa će mnogi svoje kreativne ideje i maštovite zamisli moći i da materijalizuju, odnosno, monetizuju. Ovo se posebno odnosi na novembarske Strelce, Jarčeve treće dekade i januarske Vodolije.

Ovaj hipersenzibilni Mesec u intuitivnom Raku, znaku doma, porodice i privatnog biznisa, pravi trigon sa Suncem na poslednjim stepenima Vage, znaka partnerstva, pa junski Rakovi i Vage treće dekade mogu da ostvare planove u vezi sa samostalnom delatnošću, ili sa ljubavnim ili sa poslovnim partnerom.

Međutim, kako dan bude odmicao, Mesec će početi da ulazi u kvadrat sa sumornim Saturnom u Ribama, što će posebno osetiti vodeni znaci, Rakovi, Škorpije i Ribe, i to po češćim promenama raspoloženja, pa i depresiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE DOBRO ZA CRVENO-BELE: DŽoel Bolomboj se povredio, uz pomoć saigrača napustio parket (VIDEO)