DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 18. OKTOBAR: Lav da izbegne raspravu sa partnerom, Vaga nepoverljiva, Jarca očekuje romantičan susret

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

17. 10. 2024. u 21:11

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Bika, šta vas u petak 18. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 18. ОКТОБАР: Лав да избегне расправу са партнером, Вага неповерљива, Јарца очекује романтичан сусрет

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


Ovan (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Pluton, planeta moći i novca u kvadratu sa Mesecom u kući posla, donosi vam vanredne troškove, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Aspekti Venere, vladaoca partnerskih odnosa, najavljuju rasprave sa voljenom osobom.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Merkur, planeta intelekta koja upravlja vašim poslom i finansijama, pod uplivom Meseca iz vašeg znaka, upozorava na oprez u dogovorima i finansijama sportiste, dizajnere, filmske radnike, poljoprivredne proizvođače. Osetljive glasne žice.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Aspekt Meseca, koji upravlja kućom novca, koji ulazi u vašu 12. kuću sa vašim vladaocem Merkurom opominje da povedete više računa o dokumentaciji i vrednim sitniciama. Romantičan susret s osobom koju poznajete preko posla. Osetljivo grlo.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca u kući planova junskim Rakovima donosi promenu dogovora u poslu sa prijateljima. Trigon između Marsa u vašem znaku i Saturna, donosi vam prijatne zajedničke trenutke sa voljenom osobom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Opozicija između vašeg vladaoca Sunca i Meseca, simbola uspeha i trgovine, u večernjim satima, čini vas nervoznijim, jer se bliži završetak važnog projekta. Uzdržite se od rasprava sa partnerom. Promenljivo raspoloženje.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta logike i komunikacije u napetom aspektu sa Mesecom u Biku, donosi vam preokret kada je reč o jednom honorarnom poslu. Pozicija Jupitera, vladaoca partnerskih odnosa, donosi rasprave sa voljenom osobom.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec, koji upravlja vašom karijerom, u kući novca, donosi uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove rođenima u trećoj dekadi. Pozicija vašeg vladaoca Venere, u kući društvenog života, čini vas nepoverljivim prema jednom prijatelju.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Izazovan aspekt između Meseca u sedmoj kući i vašeg vladaoca Plutona, simbola strasti, donosi vam upoznavanje s Bikom ili Rakom na kraćem putu ili predavanju. Aspekt sa Saturnom, zauzetima nagoveštava susret sa starom simpatijom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Merkur, koji upravlja partnerskim odnosima, pravi napet aspekt sa Mesecom, simbolom emocija, čineći vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Aspekt između Marsa i Saturna, utiče na bolju komunikacije sa voljenom osobom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mars u sedmoj kući pravi trigon sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam dogovor o partnerskom poslu. Mesec u kući ljubavi nagoveštava romantičan susret s Ribama. Moraćete da uložite više napora kako biste na vreme završili jedan projekat.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Opozicija između Meseca i Sunca, koje upravlja partnerskim odnosima, nagoveštava trzavice s ljubavnim partnerom. Pozicija vašeg suvladaoca Saturna, donosi vam uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama. Bol u leđima.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Opozicija između Meseca u Biku i Merkura, koji upravlja partnerskim odnosima, donosi vam rasprave sa voljenom osobom ali isa poslovnim partnerom. Pozicija Saturna u vašem znaku i Marsa pogoduje Ribama koje se bave kreativnim poslom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK PRIČA O HVANGU: Tajni eksplicitni snimak intimnih odnosa, ucena snaje veštice i zvezda fudbala koja sadašnji pakao možda zameni - novim