UKOLONJENA DIVLJA DEPONIJA: Akcija inspekcije i "Čitoće" u Belom potoku`

B.B.

14. 10. 2024. u 11:55

KOMUNALNA inspekcija opštine Voždovac i ekipe JKP "Gradska čistoća" uklonile su veliku deponije na Kružnom putu kod Belog potoka. Stari nameštaj, prozori, vrata, falaše, raznorazni otpad koji su nemarni Voždovačani bacali napravio je pravo ruglo pored puta.

УКОЛОЊЕНА ДИВЉА ДЕПОНИЈА:  Акција инспекције и Читоће у Белом потоку`

Foto: Opština Voždovac

- Od kako je napravljena obilaznica, ovaj deo puta nije više toliko frekventan pa je, nažalost, pogodan da se prave deponije. Apelujemo na građane da ne odlažu smeće uz put - rekla je Bojana Jakšić, predsednica Opštine Voždovac, koja je sa komunalnom inspekcijom i rukovodiocima bila na terenu. - JKP "Gradska čistoća", kojoj se ovom prilikom neizmerno zahvaljujem, radi zaista veliki posao uklanjanja divljih deponija koje nastaju preko noći, kako bismo svi živeli u zdravom i čistom okruženju.

Opština Voždovac i JKP "Gradska čistoća" apeluju na građane da ne prave deponije smeća, već da pozovu ekipe "Čistoće" koje će ukloniti otpad.

Svakog prvog vikenda u mesecu "Čistoća" uklanja kabasti otpad koji se može odložiti pored kontejnera, a za sve informacije građani mogu da pozovu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu