DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 9. OKTOBAR: Blizancima se u život vraća stara ljubav, Vagu očekuju trzavice u porodici, a Jarca odlaganje poslova

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

08. 10. 2024. u 22:30

SAZNAJTE šta vas u sredu 9. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 9. ОКТОБАР: Близанцима се у живот враћа стара љубав, Вагу очекују трзавице у породици, а Јарца одлагање послова

Foto Pixabay free images

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Jupiter, vladalac vaše devete kuće, 9. oktobra, kreće retrogradnim hodom preko Blizanaca, donoseći vam obnovu kontakata sa strancima, završetak obrazovnog ciklusa, put na mesto koje odavno priželjkujete. Glavobolja.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Napetost u odnosu s voljenom osobom, kao i na poslu, raste posle 9. oktobra, kada Jupiter kreće retrogradnim hodom preko vaše kuće ljubomore, ali i novca. Slobodni Bikovi mogu da uđu u romansu sa zauzetom osobom. Osetljivi disajni organi.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Retrogradni hod Jupitera, vladaoca preko vašeg znaka, od 9. oktobra, u vaš život vraća nekoga koga ste pokušali da zaboravite. Odlaganje ili usporavanje posla sa osoboma koje žive u inostranstvu. Podložnost sportskim povredama.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Jupiter 9. oktobra kreće prividnim hodom unazad preko vaše 12. kuće, donoseći vam obnovu saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Ponašanje voljene osobe izaziva vašu sumnju u njenu iskrenost prema vama. Čuvajte se infekcija.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Retrogradan hod Jupitera, planete ekspanzije, od 9. oktobra, donosi vam susret sa starom simpatijom na koncertu, sportskom događaju, u školi, na fakultetu. Dobijate poruku romantične prirode od zauzete osobe. Unosite više vitamina.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Planeta koja upravlja vašom privatnošću i partnerskim odnosima, Jupiter, 9. oktobra kreće retrogradnim hodom, donoseći vam zaradu preko prijatelja i velikih organizacija. Strastveni susret s nekim ko se bavi rizičnim zanimanjem.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Jupitera, koji 9. oktobra kreće prividnim hodom unazad preko vaše treće kuće, upozorava na oprez sa dokumentima, karticama, ključevima, kolima, kao i u saobraćaju. Trzavice i rasprave sa partnerom i članovima porodice.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vladalac vašeg ljubavnog ali i poslovnog života, Jupiter, 9. oktobra kreće retrogradnim hodom, i dalje pod negativnim uticajem Saturna, donoseći vam odlaganje posla sa strancima. Dodatni oprez u saobraćaju. Unosite više vitamina.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter, 9. oktobra, kreće retrogradnim hodom, što može da prolongira sudske procese ili da odloži neku saradnju ukoliko ste preko posla prisutni u javnosti. Provodite više vremena u društvu prijatelja. Nesanica.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Jupiter, koji upravlja vašom inspiracijom i dogovorima, 9. oktobra kreće prividnim hodom unazad, praveći i dalje kvadrat sa vašijm vladaocem Saturnom, donoseći vam odlaganje poslova. Osetljiva koža. Promenite način ishrane.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vladalac vaših planova, Jupiter, 9. oktobra kreće retrogradnim hodom preko kuće kreativnosti i ljubavi, donoseći vam susret s nekim preko interneta, na kraćem putu ili predavanju. Promenite način ishrane. Bol u leđima.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Vaš suvladalac Jupiter, 9. oktobra kreće u višemesečni retrogradni hod preko kuće privatnosti, donoseći vam isplatu koju očekujete duže vreme. Trigon između vašeg vladaoca Neptuna i Venere, slobodnima nagoveštava ljubavni zanos sa Rakom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ PROGOVORIO NA TRI JEZIKA: Odmah stigao odgovor, evo i od koga (FOTO)